Tabu
PEOPLESlider

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân!

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Actrița a fost suspectă de cancer la sân în urmă cu mai mulți ani și a fost operată pentru biopsie.

Într-un interviu pentru Fanatik, Andreea Ibacka a povestit pentru prima dată despre operația prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Actrița a fost suspectă de cancer la sân și nu a vorbit niciodată despre acest subiect până acum. Din fericire, după ce a fost operată, biopsia a infirmat temerile vedetei.

Andreea Ibacka a ales să țină secret vestea nefericită, iar între timp a continuat investigațiile cu cei mai buni doctori. În final, a ajuns la operație, moment în care medicii au anunțat-o că rezultatele biopsiei au infirmat temerile și nu mai are de ce să își facă griji.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine. Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka se poate numi o femeie împlinită atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. E căsătorită cu Cabral și au împreună o fetiță și un băiețel.

ARTICOLE SIMILARE

Au apărut primele imagini cu cel mai așteptat serial din 2023. Când va fi lansat ultimul sezon din The Crown

Andreea Damian

Șapte acțiuni de zi cu zi care afectează perineul fără ca tu să observi

Andreea Damian

II – Fotografiile pe care le fac – Cristiana Apostol

realitatea

Extraordinara poveste a banalului creion clasic pe care-l privim de cele mai multe ori de sus

realitatea

KuToo, o campanie împotriva obligativităţii purtării tocurilor înalte la serviciu

Andreea Damian

Tratamente de înfrumusețare: ingrediente care nu trebuie amestecate

Andreea Damian

Scrie un comentariu