Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân!

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Actrița a fost suspectă de cancer la sân în urmă cu mai mulți ani și a fost operată pentru biopsie.

Într-un interviu pentru Fanatik, Andreea Ibacka a povestit pentru prima dată despre operația prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Actrița a fost suspectă de cancer la sân și nu a vorbit niciodată despre acest subiect până acum. Din fericire, după ce a fost operată, biopsia a infirmat temerile vedetei.

Andreea Ibacka a ales să țină secret vestea nefericită, iar între timp a continuat investigațiile cu cei mai buni doctori. În final, a ajuns la operație, moment în care medicii au anunțat-o că rezultatele biopsiei au infirmat temerile și nu mai are de ce să își facă griji.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine. Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka se poate numi o femeie împlinită atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. E căsătorită cu Cabral și au împreună o fetiță și un băiețel.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care nasc băieți e mai probabil să sufere de depresie postnatală, arată un nou studiu

realitatea

La 9 ani, Laurent Simons este cel mai tânăr absolvent de facultate din lume

Andreea Damian

Lansare de carte ⎥ „Bărbatul din spatele ceții” de Florin Irimia

Ciocîrlan

Shakira şi Pique s-au înţeles în privinţa custodiei copiilor

Andreea Damian

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf – umilință supremă: “Vorbim de la femei, beții, droguri…”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu