Tabu
Image default
PEOPLE

Mateia, colaborare cu Will Smith

A cucerit podiumurile internaționale dar și revistele de modă, însă modelul Elena Matei, care cântă sub pseudonimul de Mateia a rămas cu gândul la prima dragoste: muzica.

De curând, Mateia a lansat un nou cover după o piesă de pe coloana sonoră a filmului „Aladdin”, în care joacă și Will Smith, în rolul Duhului.

După ce a lucrat la începutul carierei cu Adi Sană de la Akcent, Elena Matei s-a lansat din nou solo și are mult succes, datoritp coverului de Crăciun și pieselor „Magic World” sau „Everytimpe I Fall”.

Acum, solista a înregistrat un cover după piesa „Speechless”. În varianta inițială a filmului „Aladdin” melodia este interpretată de actrița și solista Naomi Scott. „Am văzut filmul și când am ascultat melodia m-am regăsit în ea. Și am simțit că vreau să o înregistrez. Mi-au plăcut foarte mult toți actorii și cât de bine au jucat rolurile din film. Este un cover în care eu cânt și e doar o filmare, la care am colaborat cu regizorul Cristian Pistol! Dar urmează un nou EP curând ! Stay tuned!. Realizarea acestei filmări a durat câteva ore însă tot proiectul de EP (înregistrat și video) a durat o lună și jumătate”, a povestit solista, căreia în copilărie îi plăceau filme precum „Little mermaid„ („Mică sirenă”), „Cinderella” sau „Tom & Jerry”.

Mateia a mărturisit că nu i-ar fi plăcut să joace în film, pentru că nu se vede actriță, însă i-ar fi plăcut să cânte împreună cu Will Smith, să facă împreună un duet. Cât despre planurile sale, în afară de EP-ul pe care îl pregătește, iată ce a mai spus. „Ca de obicei îmi doresc să cânt și să fac modeling. Voi petrece sărbătorile de iarnă în Los Angeles sau Miami sau chiar New York, îmi este dor de iarnă”, mai spune Mateia.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este iubitul Emmei Răducanu. Cuplul refuză să se afișeze public

Andreea Damian

Kim Kardashian, gest prețios în memoria tatălui ei

Andreea Damian

Jake Gyllenhaal despre modul în care Ryan Reynolds a construit rolul lui Deadpool

realitatea

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus

Tabu Tabu

De ce s-a zvonit că divorțează Luminița Anghel

Tabu Tabu

Scrie un comentariu