Tabu
Image default
PEOPLE Slider What's hot

Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Pe surorile Kardashian le știe oricine din reality-show-ul „Keeping Up With the Kardashians”. Kim, Khloe și Kourtney au suferit transformări spectaculoare de-a lungul anilor și cu toții am fost martori la evoluția lor. Să nu uităm de Instagram, cartea lor de vizită care ne ține la curent cu tot ceea ce fac starletele dincolo de micul ecran.

Dar în afară de toate aceste picanterii mondene cu care ne-a obișnuit de câțiva ani încoace, presa a uitat că există o a patra surioară Kardashian, mai puțin celebră. E mult spus surioară, pentru că Larsa Pippen este doar cea mai bună prietenă a lui Kim, însă face parte din familie.

Și la fel ca prietena sa, soţia fostului mare baschetbalist Scottie Pippen și-a transformat corpul exact după modelul Kardashian. Bust generos, talie de viespe și posterior bombat. Unde mai adaugi că și chipul aduce cu nevasta lui Kanye West – extensii de gene, buze cu botox și năsuc sculptat la medicul estetician.

Larsa Pippen apare adesea sub lumina reflectoarelor alături de Kardashience. Are 44 de ani și nu se sfiește să-și arate formele generoase pe Instagram. Are și motive s-o facă pentru cei peste 1,3 milioane de admiratori din mediul online.

Recent, blondina a pozat alături de diva americană pe o plajă din Miami, iar fotografiile arată că Larsa este absolut superbă. Amândouă au purtat costume de plajă metalice, care le-au scos foarte bine în evidență fizicul. Iar comentariile au fost de-a dreptul interesante.

https://www.instagram.com/p/Bmt5lSZl2o9/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BmsDqzunGiH/?taken-by=larsapippen

Cele două prietene au mai surprins cu o fotografie, realizată cel mai probabil în oglinda din baie. În timp ce Kim Kardashian poartă controversata rochie neon, despicată pe un picior, Larsa Pippen și-a pus în valoare formele cu o rochie mulată pe corp.

View this post on Instagram

Positive aura

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Cu siguranță după aceste fotografii, Larsa va deveni şi mai admirată, pentru că nu orice femeie, care are 4 copii, poate să arate atât de bine.

Pentru cine nu știe, Larsa e căsătorită din 1997 cu baschetbalistul Scottie Pippen. Cei doi sunt părinți mândri de patru copii frumoși – Sophia, Justin, Preston și Scottie Jr. În 2016, Larsa și Scottie au anunțat că divorțează, dar anul următor au retras documentele de divorț.

ARTICOLE SIMILARE

Bagheta de pâine, ultima tendință în modă și design?

Ciocîrlan

Discriminare rasiala – exista rase superioare?

realitatea

Mare aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu

Tabu Tabu

Ce aniversare a avut în familie Șerban Copoț

Tabu Tabu

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

Tabu Tabu

Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată

Andreea Damian

Scrie un comentariu