Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift

kylie jenner

Kylie Jenner intră în „spiritul” sărbătorii de Sf. Valentin puțin mai devreme, dar asta nu pare să deranjeze pe nimeni. Se pare că starleta se pregătește să lanseze o nouă colecție „extraordinară” (așa o descrie ea) de produse de machiaj. O explozie de roz și roșu!

Aceasta a dezvăluit pe Instagram trei dintre produsele colecției Valentine’s Day Kylie Cosmetics, care urmează să fie lansate cu ocazia Zilei Îndrăgostiților dar și detalii importante despre fiecare. Mezina clanului Kardashian-Jenner a numit produsele pentru machiajul buzelor după două hituri care-i aparțin lui Taylor Swift – Story of Us (2010) și Forever and Always (2008). Coincidență sau nu, nimeni nu știe.

Despre cântăreaţa pop Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, şi rapperul Kanye West, în vârstă de 41 de ani, nu se poate spune că sunt în cei mai buni termeni, însă până acum au încercat să păstreze aparenţele şi, pe cât posibil, să se evite. Conflictul dintre cei doi a izbucnit la gala de decernare a premiilor Grammy din 2009, când West i-a întrerupt discursul artistei, care tocmai fusese recompensată cu trofeul pentru Cel mai bun video al anului („You Belong With Me”).

Conflictul a reizbucnit la începutul anului 2016, când Kanye West a lansat un nou album, „The Life of Pablo“, iar una dintre piese, „Famous“, conţinea următoarele versuri: „Cred că eu şi Taylor vom face sex/ De ce? Am făcut-o pe acea târfă celebră.“, pentru care Swift nu și-a dat acordul. Câteva luni mai târziu, soţia raperului, Kim Kardashian, s-a implicat în conflictul celor doi, insinuând într-un interviu pentru revista „GQ“ că Taylor Swift este o mincinoasă şi că „se victimizează“, dezvăluind că are înregistrarea în care Swift îşi dă acordul pentru acele versuri.

Deci cu greu ne face Kylie Jenner să credem că Taylor i-a permis, cu adevărat, să folosească numele pieselor ei pentru a-și denumi rujurile. Ori acest gest reprezintă un afront – subtil – la adresa artistei (așa, ca să mai reîmprospăteze conflictul izbucnit între ea și Kanye West), ori unul de împăcare. Poate urmează să denumească vreo două nuanțe de ruj și după cântecele lui Drake, ca să stingă conflictul izbucnit anul trecut între el și Kanye West.

 

ARTICOLE SIMILARE

Programul de slabit al lui Cher

Ora de catifea

realitatea

Parfumuri de 5 stele la București

realitatea

Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Andreea Damian

Cum să-ți protejezi pielea în timpul verii

realitatea

Andreea Marin și Mirela Vaida premiante la “Gala I Succes – Oameni de succes”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu