Tabu
Image default
FASHION

Ce costum de baie să alegi dacă ai burtică?

Ne face să ne simțim atât de complexate și uneori ne jenează până ajungem să nu ne mai bucurăm deloc de vacanță: burtica rotunjoară este o problemă cu care se confruntă multe femei. Dar să nu ne panicăm: există soluții chiar și când îmbrăcăm costumul de baie.

Ce tip de costum de baie să porți când ai burtică? Sfaturile utile pentru a arăta uluitor pe plajă.

Dacă ai burtică și îți place să porți un costum de baie din două piese alege un model cu slipi decupați, considerați un aliat al femeilor cu formele generoase.

Este soluția de neoprit pentru a camufla o burtă mică care ne distruge viața. Vești bune, acest model retro este foarte la modă în sezonul estival! Acoperă perfect formele generoase și pliurile inestetice mici pe care ne concentrăm pentru a putea purta un costum de baie din două piese fără complexe.

Datorită țesăturii care urcă pe burtă, vei arăta formidabil la piscină sau pe plajă. Experții ne sfătuiesc să pariem pe un material cu efect modelator, indiferent de tipul costumului de baie din una sau două piese. Materialul costumului de baie este într-adevăr foarte important pentru a vă simți confortabil.

Femeile cu puțină burtică ar trebui să poarte așadar, un costum de baie realizat dintr-o țesătură care modelează și sculptează abdomenul fără a strânge zona. Recomandate sunt versiunea dintr-o singură bucată sau o piesă din două bucăți cu slipi cu talie înaltă.

Vezi AICI ce costume de baie sunt în tendințe în 2021!

ARTICOLE SIMILARE

Prima intalnire cu vintage: Silvia

realitatea

Trend alert : Toamna asta reinvie moda tricotajelor

realitatea

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

Colectia editiilor limitate Vogue de vanzare pe net-a-porter.com

realitatea

Cum să te îmbraci pentru prima întâlnire?

realitatea

Stuart Weitzman adună celebritățile pentru o cauză nobilă

realitatea

Scrie un comentariu