Home > Fără categorie > Ce prevede Carmen Harra pentru 2013: “Zavo, in pericol! Teo lupta pentru casnicie, iar Cioaca va primi inchisoare pe viata”

Ce prevede Carmen Harra pentru 2013: “Zavo, in pericol! Teo lupta pentru casnicie, iar Cioaca va primi inchisoare pe viata”

Orice sfarsit de an vine cu bilanturi, dar mai ales cu previziuni pentru urmatoarele 365 de zile. Clarvazatoarea Carmen Harra a facut cateva precizari din lumea vedetelor.

„Din păcate, Oana va mai avea tentative de suicid de acest gen dacă nu va urma un tratament prescris de specialişti. Tentativele ei au o doză de regie, dar când te joci cu focul e posibil să te arzi. Şansele proiectului mult dorit cresc dacă va scăpa de depresie”, a spus Harra pentru Ring.

„2013 nu este neapărat anul lui Huidu. Nu-l văd revenind în mass-media ca înainte, ci mai degrabă scriind o carte autobiografică. Teo îşi va rezolva problemele cu soţul ei, pentru că acestea au fost provocate de o mică instigare şi de influenţa altor persoane. Ea îşi doreşte să rămână alături de Constantin Iosef şi el de asemenea. Văd pace între ei. Nu văd că ar trebui să fie neapărat o despărţire în cazul lui Teo.”

„Cristian Cioacă va ajunge să mărturisească uciderea Elodiei şi va primi închisoare pe viaţă. Am spus asta în anul 2008 la ProTV, când am afirmat despre cadavrul Elodiei că a fost tranşat, concluzie la care anchetatorii au ajuns de abia acum; le-au fost necesari patru ani.”


Comenteaza acest articol

Ce prevede Carmen Harra pentru 2013: “Zavo, in pericol! Teo lupta pentru casnicie, iar Cioaca va primi inchisoare pe viata”

by   1 min
0