Home > Vedete > Ce proiecte noi are Ioana Ginghină în perioada de stat acasă

Ce proiecte noi are Ioana Ginghină în perioada de stat acasă

ioana-ginghina planuri

Cunoscuta actriță de teatru și seriale de televiziune nu vrea să se panicheze și își dorește să se focuseze pe altceva. Astfel că Ioana Ginghină (42 de ani) a publicat un mesaj pe rețelele de socialziare în care a explicat ce proiecte are pentru următoarea perioadă.
“De când am început izolarea, am ales să-mi mut focusul pe altceva decât, virusul, dezastru, panică, știri false. Am început să muncesc la un vis, la un nou proiect, un program de dezvoltare personală. Simt că anul acesta se va produce o mare schimbare, am simțit asta înca din prima zi. Am planuri mari și de familie și pentru MiniArtShowsi de vacanțe, dar în primul rând, planul de top este să fiu fericită.

Ioana-Ginghina-si-fiica-ei-Ruxandra-Papadopol

Ioana-Ginghina-si-fiica-ei-Ruxandra-Papadopol

Acum, stand acasă am o stare de liniște, mereu a fost așa. Acasă mă simt cel mai bine. Asta nu înseamnă că îmi neglijez visele, deci focusul este pe ele. Am ales că această perioada de pauză să fie un fel de cantonament de dezvoltare personală. Mi-am făcut și un plan. Nu mă trezesc la 5:45 dimineață cum o făceam în timpul școlii, însă la 8:00 sunt în picioare. Nu mă culc târziu, nu consider că sunt în vacanță, deci la 23:00 dau stingerea. Excepție fac zilele de weekend, pe care le tratez în continuare că și weekend.
În rest: -2 ore studiez on-line – 1 ora -2 episoade din documentarul meu preferat ( am o grămada) -1 ora citit , – 15-60 min de sport ( aici implică și joacă afară, dacă este frumos) , -restul timpului, de voie : joacă cu Ruxandra, lecții cu Ruxandra, filme, ascult muzică…etc.
La toate aceste lucruri se adaugă: meditez, mănânc sănătos ( țîn post) și sunt recunoscătoare, acum mai mult că oricând. 🙏
Voi cum va petreceți timpul în această perioada?”, a sunat mesajul actriței pe rețelele de socializare.

Articole asemanatoare
Ioana Ginghina si Ruxi editie speciala online de Pasti
Ioana Ginghină da petrecere aniversară într-o ediţie specială de Paşti
rona hartner
Cum arătau Rona Hartner și Ioana Ginghină în adolescență
ioana-ginghina-ce face acasa
Ce s-a apucat să facă Ioana Ginghină de când stă acasă
ioana ginghină
De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

Comenteaza acest articol

Ce proiecte noi are Ioana Ginghină în perioada de stat acasă

by Tabu Tabu   1 min
0