Tabu
Image default
PEOPLE

Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum i-a spus că are iubit nou

A trecut un an de când actrița de teatru și seriale de televiziune a divorțat de Alexandru Papadopol și și-a făcut o nouă relație. Ioana Ginghină a povestit pe blogul ei cum și-a făcut un nou iubit și cum a sfătuit-o psihologul să îi spună fiicei ei Ruxandra că se vede cu un nou bărbat.

“Țin minte când am plecat în primul city break cu Alexandru și nu am luat-o și pe ea. Cred că avea 4 ani. Toată lumea imi spunea să-i zic că avem treabă, că nu plecăm la distracție. Ei bine, eu am ales să-i spun adevarul, să-i zic că mama și tata au nevoie să fie puțin singuri și că ea va sta la bunici și va fi în siguranță și se va distra la fel de bine ca și noi. Nu am vrut să mint, pentru că nici mie nu îmi place să fiu mințită. Apoi la fel, mi-am respectat întodeauna promisiunile față de ea și când spun întodeauna, chiar nu există execepție.

Ioana-Ginghină-și-fiica-ei-Ruxandra
Ioana-Ginghină-și-fiica-ei-Ruxandra

Nu a fost ușor nici perioada din timpul divorțului, dar tot cu adevărul am reușit să o ajut să înțeleagă situația și cred că am făcut cea mai bună alegere în acest sens. Pentru că multe dintre voi doamnelor sunteți în situația mea și m-ați întrebat cum a fost la mine, iată! Anul trecut, după 12 luni de singurătate la figurat și 9 luni la propriu, am decis că e momentul. Simțeam că pot să fac față unei posibile relații, așa că am zis GO FOR IT! Totuși nu voiam să fiu “prinsă” de paparazzi și Ruxandra să nu știe chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiță mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri. Așa că la sfatul terapeutului am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă vad cu cineva. I-am gătit paste cu brânză și desert și într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp”, a povestit Ioana Gingina pe blogul ei, iar restul povestii il puteti citi acolo.

ARTICOLE SIMILARE

10 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel. Ne e greu să decidem cui îi stă mai bine

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Tabu Tabu

Ce urăște cel mai mult Marina Almășan

Tabu Tabu

Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Andreea Damian

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Andreea Damian

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Andreea Damian

Scrie un comentariu