Tabu
lifestyle

Cel mai lung Déjà Vu din toate timpurile

Joi, 14 noiembrie, a avut loc premiera de gală a filmului independent “Déjà Vu, la CinemaPRO, sub semnătura lui Dan Chişu în calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor şi producător. Din 15 noiembrie va fi lansat în cinematografele din toată ţara.

“Déjà Vu” este o poveste despre fragilitatea relațiilor. Mihai, aflat la criza vârstei de 55 de ani, dorește să înceapă o nouă viață și să se regăsească alături de femeia cu care avea o relație extraconjugală de 3 ani. Totul începe în prima dimineață în care se trezește acasă lângă Tania, în locul soției sale. Momentul culminant este cel al întâlnirii tragi-comice a celor trei, când situația scapă de sub control, având însă efecte revelatoare.

Protagonistul nu apare niciodată în film, el lăsându-se descoperit de spectator prin ceea ce vede și i se întâmplă în relație cu mama, amanta şi soţia. Noutatea și, totodată, drama poveștii decurg nu atât din tema trio-ului amoros, cât din tehnica de filmare: camera fixată pe o cască specială îl transformă pe principalul personaj și în cameraman și în regizor, el fiind singurul decident al acțiunilor sale și al cadrelor pe care le surprinde. Spectatorii urmăresc totul exclusiv prin ochii lui Mihai, fiind părtași ai introspecției sale.

Déjà Vu este o co-producţie DaKINO Production şi Watch Me Productions, realizată cu sprijinul HBO România, 2012.

ARTICOLE SIMILARE

Amanta soțului Sandrei Bullock își cere scuze printr-o scrisoare

realitatea

Nouvelle Vague revine la București

realitatea

Ce-și doresc vedetele de la Hollywood de Crăciun?

realitatea

Havasi, din nou la Bucureşti

TEAPA imobiliara luata de Stefan Banica Jr.!

Eva Mendes și-a păcălit fanii cu o “sex tape” VEZI VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu