Tabu
BEAUTY What's hot

Studiu: Somnul de frumusete te face mai atragatoare

Cercetatorii au confirmat faptul ca “somnul de frumusete” chiar te face mai atragatoare.

Cand o femeie spunea ca isi face somnul de frumusete, parea ca glumeste sau ca e prea “pretioasa”. Iata ca o alta vorba romaneasca spune adevarul “cine rade la urma, rade mai bine”, pentru ca persoanele care se odihnesc bine sunt mai atragatoare, conform unui studiu suedez, creat de Institutul Karolinksa.

Cercetatorii suedezi au pus la dispozitia a 40 de observatori, fotografiile unor barbati si femei, inainte si dupa ce au fost tinuti trezi timp de 31 de ore, pentru a le da calificative privind caracteristicile fizice. Rezultatele au fost publicate in Jurnal of Sleep.

Astfel, studiu a relevat ca daca oamenii pot observa semne ale oboselii pe chipul unei persoane, cum ar fi cearcane, ochi rosii, pungi sub ochi si riduri accentuate, considera acea persoana ca fiind neatractiva.

Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca persoanele care dorm putin sunt percepute ca fiind triste.

Rezultatele arata ca privarea de somn afecteaza zona ochilor, zona gurii si pielea, iar aceste caracteristici functioneaza ca repere privind lipsa somnului, pentru alte persoane,” a concluzionat studiul.

Pentru ca aceste zone ale fetei sunt importante in comunicarea intre oameni, indiciile faciale privind privarea de somn si oboseala pot avea consecinte sociale pentru persoanele in cauza, in fiecare zi,” a mai rezultat din studiu.

Pe langa faptul ca vei arata mai obosita si neatragatoare, lipsa somnului este si o cauza principala in imbatranirea prematura. Afla mai multe din articolul “Numarul de ore dormite iti indica cat de rapid vei imbatrani

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

KINGA SEBESTYEN mireasa – ii facea-n ciuda NICOLETEI LUCIU! Iata FOTO!

realitatea

Uite cum arata primul sot al Andreei Marin! “N-as mai putea iubi asa cum l-am iubit pe Cristi!”

Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

Acneea hormonală: acest ingredient natural va elimina coșurile din timpul menstruației

Andreea Damian

Ipostaza rara: Iulia Vântur, la plaja!

IMAGINI cutremuratoare de la inmormantarea lui SERBAN IONESCU

realitatea

Scrie un comentariu