Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Ce să faci cu protecția solară care ți-a rămas din această vară?

Protecția solară utilizată toată vara nu este chiar terminată? N-o arunca! Îți poate fi de folos în continuare, dar nu ca să te protejeze de razele nocive ale soarelui.

Este posibil să știi acest lucru, dar este recomandat să nu reutilizezi protecția solară din anul precedent. Odată deschis, produsul expiră destul de repede și își pierde puterile de protecție anti-UV: pielea ta nu mai este deloc protejată. Adesea, tubul de cremă ajunge într-un sertar și acolo este uitat, într-un final ajungând la coșul de gunoi. Dar nu-l mai arunca niciodată!

Păr și piele, hidtratate cu protecție solară

Dacă produsul de protecție solară nu te va mai proteja de razele soarelui, el nu își pierde capacitățile de hidratare! Așadar, nu ezita să-l reciclezi și să-l aplici pe corp ca hidratant. În plus, ea va mirosi a vară și nisip fin. Știi, de asemenea, că funcționează și cu după-soare, ale cărui ingrediente active sunt deosebit de hidratante.

Pe partea de păr, este, de asemenea, foarte posibil să aplici protecția solară pe capetele uscate și deteriorate și să o lași să acționeze înainte de șamponare, cum ar fi un balsam sau o mască pre-șampon: lungimile părului vor fi hidratate și reparate.

Folosește protecția solară expirată acasă

Lucrul grozav despre cremă, ulei sau loțiune de bronzare este că îl poți folosi într-o mie de moduri și nu doar în baie. Dacă ai, de exemplu, un fotoliu din piele ușor deteriorat sau zgâriat, aplică puțină protecție solară pe un tampon de bumbac și masează ușor materialul pentru a-l pătrunde: pielea va fi cerată, strălucitoare și ca nouă. Același lucru se întâmplă și cu pantofii din piele.

În cele din urmă, dacă mai ai protecție solară, păstreaz-o pentru a îndepărta bandaje, etichete sau pentru a șterge urmele persistente de vopsea sau lipici. Poți curăța chiar și lamele foarfecelor, cuțitele, argintăria sau bijuteriile.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Andreea Damian

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

Andreea Damian

Vedete nascute pe 7 octombrie!

realitatea

A murit Carmen Galin, actrița din “Fram, ursul polar!” A câștigat o avere după ce a rămas văduvă

Tabu Tabu

Vedete nascute pe 8 octombrie!

realitatea

Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

Andreea Damian

Scrie un comentariu