Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vedeta care se alătură show-ului „Vocea României”. Face echipă cu Tudor Chirilă

Irina Baianț a anunțat într-o postare pe rețelele de socializare că se alătură show-ului „Vocea României”, în sezonul 11. Ea va avea rolul de vocal coach în echipa lui Tudor Chirilă, cu care a mai colaborat pentru emisiunea de la Pro TV.

Irina Baianț a vorbit într-o postare pe Facebook despre relația profesională pe care o are cu Tudor Chirilă și cum show-ul „Vocea României” i-a apropiat. 

„Ne-am cunoscut la Vocea României în 2014, când am cântat în finală alături de Tiberiu Albu și am câștigat! Am rămas prieteni de-a lungul anilor, ne-am sfătuit în momente importante, am împărtășit bucurii profesionale și anul trecut am reușit să aducem trofeul din nou în echipă, invitată în finală de această dată alături Iulian Nunucă”, a povestit soprana.

Ea e vocal coach pentru membrii echipei lui. „Anul acesta, colaborarea cu Tudor Chirilă mi-a oferit scaunul de vocal coach pentru membrii echipei lui. Este o experiență superbă, emoționantă și cu ajutorul vostru câștigătoare și în acest sezon. Mulțumesc, Tudor! Echipei Vocea României și mai ales vouă celor care ne veți urmări și susține din 8 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30 pe ProTV. Sezonul 11 – The Joy of Singing. Vocea României!”, a mai transmis în mediul online artista.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Exercițiile fizice pe stomacul gol ard mai multă grăsime

Andreea Damian

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

realitatea

Gérard Depardieu, gest suprem, după ce și-a luat cetățenia rusă

Andreea Damian

Nașterea prematură la 34 de săptămâni poate reduce riscul de cancer mamar?

Andreea Damian

Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame

Andreea Damian

Uber a publicat primul raport de securitate: aproape 6.000 de agresiuni sexuale în doi ani, numai în SUA

Andreea Damian

Scrie un comentariu