Tabu
FASHION

Cele mai frumoase costume de baie la modă în anul 2018

Costumul de baie este cel mai important articol vestimentar pentru vară din garderoba unei femei. Zilele de vară se apropie, plajele sunt deja însorite, iar apa mării este caldă în stațiunile de pe litoral, deci nu mai rămâne decât planificarea vacanței în sezonul estival.

Evident, fiecare femeie trebuie să-și găsească costumul de baie perfect și acest lucru îl poate face urmărind ultimele tendințe în modă pentru anul 2018. Alegerea costumului de baie se poate face oricând pe parcursul anului, dar este în primul rând un fenomen sezonier – al verii.

Costumul de baie negru este un must-have în garderoba oricărei femei

În fiecare an dacă te uiți la fotografiile Săptămânii Modei de la New York vei observa că nu lipsesc din prezentările de modă costumele de baie, dar mai ales acel costum de baie de culoare neagră. Acest lucru arată clar că New York-ul iubește negrul, deci negrul trebuie să fie prezent mereu în prezentările de modă.

Negrul este la modă dar și costumul monokini care ascunde o siluetă nu tocmai perfectă (câteva vergeturi sau colăceii mici din jurul taliei) pentru că are avantajul că este realizat dintr-o singură piesă.

Costumele de baie Victoria̕s Secret sunt super-elegante în acest an

Dacă anul trecut în prezentările de modă Victoria̕s Secret au fost prezentate seturi super-sexy, pentru acest an colecția cuprinde cele mai feminine și senzuale costume de baie, în toate culorile, stilurile și printurile pe care ți le poți imagina. Astfel de costume de baie sunt destul de scumpe, dar poți face un împrumut rapid pe cel mai bun site de finanțare care oferă împrumuturi online și problema banilor este rezolvată.

Care sunt culorile costumelor de baie în 2018?

Noutățile din acest an la costume de baie sunt uimitoare. Tendințele de bază ale variantelor de culori sunt foarte frumoase, dar pe primul loc se află costumele de baie în alb și negru. Aceste variante vor reflecta foarte frumos bronzul auriu pe care îl obții la mare.

Se poartă și combinațiile de culori controversate, costumele de baie care au anumite combinații nuanțe în partea superioară și altele în partea inferioară a acestei piese vestimentare. Alte culori la modă sunt roșu, roz, albastru, bej, vernil, auriu, etc. Costumele de baie apar în culori combinate sau pot fi uni. Designerii au demonstrat faptul că sunt plini de idei îndrăznețe, extraordinare.

Care sunt imprimeurile la costumele de baie pentru vara anului 2018?

În acest an sunt în mare vogă costumele de baie din materiale de calitate cu imprimeuri deosebite cu forme geometrice. Designerii au creat modele unice, foarte frumoase de costume de baie care au diferite forme geometrice: romburi, dreptunghiuri, stele, cercuri și alte figuri de acest fel. Modelele sunt deosebite și foarte originale.

O tendință pentru acest an este reprezentată și de imprimeurile florale care sunt exotice și perfecte pentru vară. De asemenea, sunt la modă dungile și combinațiile de culori alb-albastru, alb-roșu și altele de acest fel.

Se poartă costumele de baie care impresionează prin combinațiile de texturi și culori și care sunt realizate în stiluri care impresionează imediat, în plus pot face silueta mai subțire, ceea ce este dorința oricărei femei.

Costumul de baie cocktail

Designerii au venit în acest an cu o nouă tendință în modă – costumul de baie cocktail. Este vorba despre un costum de baie foarte interesant care s-a dorit a fi foarte elegant pentru a fi purtat seara, la o plimbare pe faleză. Un astfel de model poate fi completat cu o trenă, o fustă transparentă sau poate avea pur și simplu acel ceva – un ornament original – care îi dă eleganța unei rochii de seară și care este realizat din materiale în culori vii, deschise, strălucitore, extraordinare.

În acest an se poartă și costumele de baie accesorizate cu bijuterii elegante: coliere mari în jurul gâtului, cercei, brățări, etc.  Alte accesorii la modă sunt eșarfele, turbanele, ochelarii de soare, pălăriile cu boruri largi și altele.

Costumele de baie se pot combina cu diverse haine

Alte atribute ale costumelor de baie sunt gențile și ochelarii de soare care pot contura ținute elegante. De asemenea, designerii consideră potrivită combinarea costumelor de baie cu tunici, pantofi cu toc înalt, genți voluminoase, pelerine, sandale gladiator, rochii translucide, mănuși și cizme transparente, dar și ale lucruri extravagante.

Linia de bikini de la Incanto – marcă italiană – impresionează printr-o gamă variată de modele și de stiluri.

Alege un astfel de costum de baie elegant, cu un design deosebit, o creație unică, de brand și vei arăta perfect pe plajă la mare, în stațiunea pe care ai ales-o pentru a petrece concediul de vară. Un astfel de costum de lux ți-l poți cumpăra oricând cu bani obținuți din împrumuturi persoane fizice, pe care îi primești rapid fără acte, banii vor fi virați direct în cont.

ARTICOLE SIMILARE

“Regi și regine”, noua colecție de bijuterii Dior

realitatea

Săptămâna modei din Londra: moda englezilor suferă de Brexietate?

realitatea

Marc Jacobs a lansat colectia toamna/iarna 2011/2012

realitatea

Nicole Richie în Harper’s Bazar Arabia de octombrie

realitatea

Kanye West, inspirat de bărbații gay

realitatea

Lindsay Lohan for Fornarina, toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Scrie un comentariu