Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cele mai mincinoase zodii! Te mint în față oricând, fără să-ți dai seama

Unele persoane au o capacitate uimitoare de a-i manipula pe cei din jur și de a se juca cu mintea lor datorită naturii lor rele și viclene.

Aceste ființe sunt extrem de răutăcioase și se vor asigura că vei face ceea ce vor ele să faci. Sunt extrem de egoiste, iar propriile interese le fac să se joace cu emoțiile și sentimentele celorlalți, potrivit pinkvilla.com.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt cunoscuți pentru dualitatea și personalitatea lor schimbătoare. Aceste ființe se preocupă numai de ele însele și de nevoile lor și nu au nicio rușine să recunoască acest lucru, fiind chiar capabile să își justifice minciunile. De asemenea, au obiceiul de a face promisiuni false pentru a te păcăli să îi ajuți și pentru a obține ceea ce vor.

Rac

Este în firea Racului să exagereze și să-și etaleze durerea la un nivel extins doar pentru a câștiga simpatie și a-și îndeplini scopul. Te vor face să le ceri scuze, chiar dacă nu le-ai greșit cu nimic și te vor face să îi convingi să faci tu anumite lucruri pentru ei. Aceste ființe sunt capabile să întreacă orice limită doar pentru a obține ce vor de la tine și, cu mintea lor uneori perfidă, te pot păcăli cu ușurință să faci orice.

Scorpion

Scorpionii sunt oameni plăcuți și vor juca mereu cartea inocenței doar pentru a-și rezolva lucrurile. Ei vor folosi secretele personale ale oamenilor împotriva lor și îi vor șantaja emoțional pentru a-și duce la bun sfârșit planurile. Gândește-te de două ori înainte de a te prinde în capcana discuțiilor dulci ale unui Scorpion! Va ști exact ce să-ți spună pentru a obține ce-și dorește de la tine!

Berbec

Berbecii sunt destul de entuziaști și vorbăreți, ambele contribuind la puterea lor mare de influență. Cuvintele lor sunt puternice, mărețe, astfel că nu le va fi deloc greu să îi facă pe cei din jur să îi creadă. Acțiunile lor sunt extrem de spontane și nimeni nu știe ce pas vor face pentru a juca acest joc al minții fără efort.

ARTICOLE SIMILARE

Atitudini faţă de minorităţile sexuale în urmă cu 5000 de ani

realitatea

SCANDAL: O actrita din India se dezbraca pentru Playboy! FOTO

realitatea

Celebrități care au murit în timp ce făceau sex

realitatea

CES 2020: Este primul an în care dezvoltatorii de tehnologii sexuale au primit undă verde

Andreea Damian

MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”

Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator

realitatea

Scrie un comentariu