Home > Agenda > Cele mai tari gazde la Romanian Music Awards: Shurubel si Zara intampina vedetele pe covorul rosu!

Cele mai tari gazde la Romanian Music Awards: Shurubel si Zara intampina vedetele pe covorul rosu!

Daca editia a 12-a a celei mai longevive gale de premiere din industria muzicala romaneasca este prezentata de Gina Pistol si Cosmina Pasarin, covorul rosu este impodobit de un duo masculin: Shurubel si Zara inspecteaza vedetele care vor veni pe 12 septembrie in Piata Sfatului din Brasov.

Ma bucur sa fiu in prima linie de intampinare a vedetelor la cel mai important eveniment al anului din industria muzicala. Cred ca rolul meu si al lui Zara este sa dam primul impuls de fun, sa lubrifiem atmosfera pentru nebunia ce urmeaza pe scena!“, afirma Shurubel, iar colegul sau nu este departe de acelasi entuziasm: ”Sunt super incantat ca am fost din nou ales sa prezint cu bunul meu coleg si prieten, Shurubel, covorul rosu de la RMA 2014! O sa tocam, la modul elegant, toate vedetele ce vor fi prezente, abia astept! Va pupa ZARA!

Cosmina si Gina te invita la Romanian Music Awards

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu sapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizari. Intra acum si voteaza preferatii pe rma.1music.ro, deja ne apropiem de 1 milion voturi!

Romanian Music Awards este singurul eveniment romanesc de premiere a muzicienilor din tara care este difuzat live atat pe Music Channel Romania si Ungaria, cat si in tarile balcanice si nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television.

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achizitionate de la standurile din Piata Sfatului in ziua evenimentului si costa 20 lei.

 Vizioneaza teaserul aici

Viziteaza site-ul Music Channel

Aboneaza-te paginii de Facebook Music Channel

Un eveniment sponorizat de BCR, ARCCA, Rimmel London, Digi Mobil, Belaqva Wellness & Spa

Parteneri: Kanal D | Radio 21 | Balkanika TV | Romania TV | RING | H!T | Itsy Bitsy | BRAVO | Kronwell

Susținut de: Agerpres, TVR3 Craiova, Deezer, 220.ro, VIVA, Tabu, Zile și Nopți, Nova TV, roevents.ro, urban.ro, bestmusic.ro, CITY AD, 121.ro, anyplace.ro, 9am.ro, boncafe.ro, garbo.ro, kudika.ro, iconcert.ro, mujer.ro, newsbv.ro, blogatu.ro, urbo.ro, romanticu.org, yuppy.ro, yabbmusic.ro, Realitatea.net

Articole asemanatoare
smiley
Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni
catalin maruta
Ce urare a avut Cătălin Măruță pentru mama lui de ziua ei
gina pistol-si-smiley
Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi
gina-pistol-e-sexy
Ce alte pasiuni mai are Gina Pistol în afară de televiziune și gătit

Comenteaza acest articol

Cele mai tari gazde la Romanian Music Awards: Shurubel si Zara intampina vedetele pe covorul rosu!

by   1 min
0