Home > beauty > Cele trei trucuri geniale la care apelează Candice Swanepoel atunci când aplică anticearcănul

Cele trei trucuri geniale la care apelează Candice Swanepoel atunci când aplică anticearcănul

Candice Swanepoel

Fotomodelul sud-african Candice Swanepoel a avut nevoie de mulți ani să descopere tehnicile de machiaj care să îi ascundă micile imperfecțiuni și totodată să obțină un look glamour și sofisticat.

Îngerașul Victoria’s Secret a devenit cu timpul un izvor nesecat de trucuri de beauty, trucuri pe care le împărșește în tutorialele sale. Fericita mămică a recunoscut într-un nou videoclip marca Vogue că machiajele de zi realizate de diferiți make-up artiști au ajutat-o să descopere ce funcționează cel mai bine pentru ea.

Cu ajutorul specialiștilor în make-up, supermodelul în vârstă de 30 de ani a descoperit 3 tehnici geniale prin care aplică corect anticearcănul, pentru a dobândi un aspect fresh și foarte sofisticat sau ceea ce ea numește „everyday glowy, sun-kissed look” (aspect strălucitor, sărutat de soare).

Primul ei truc este și cel mai surprinzător. Candice aplică un bronzer lichid strălucitor înaintea oricărui anticearcăn. De ce? Chiar ea explică: „Pielea de pe corpul meu e mai închisă la culoare decât tenul pentru că folosesc protecție solară în fiecare zi”.

Swanepoel este un mare fan a fondului de ten Kryolan Dermacolor Camouflage. Acesta este o formulă foarte concentrată, cu acoperire completă. De aceea, fotomodelul îl amestecă cu un alt fond de ten pe bază de ulei, pentru a obține nuanța dorită. Apoi o aplică pe față cu ajutorul unui burețel umezit cu apă de trandafir. Candice Swanepoel a rămas cu pete și cearcăne de la cele două sarcini, de aceea simte nevoie să aplice suplimentar sub ochi și în zonele afectate.

La sfârșit aplică, cu ajutorul degetului, Stila Convertible Color – lipstick și fard de obraz – pe obraji, frunte și nas, după care revine la anticearcăn.

Articole asemanatoare
trucuri
Cele mai tari trucuri care îți vor schimba viața în 2020
Candice Swanepoel
Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici
trucuri
Trucuri DIY pe care orice femeie trebuie să le știe. Cât sunt de folositoare!
trucuri
13 trucuri care scot din încurcătură orice femeie. Al șaselea e cel mai tare

Comenteaza acest articol

Cele trei trucuri geniale la care apelează Candice Swanepoel atunci când aplică anticearcănul

by Andreea Damian   1 min
0