Tabu
Image default
BEAUTY

Cele trei trucuri geniale la care apelează Candice Swanepoel atunci când aplică anticearcănul

Fotomodelul sud-african Candice Swanepoel a avut nevoie de mulți ani să descopere tehnicile de machiaj care să îi ascundă micile imperfecțiuni și totodată să obțină un look glamour și sofisticat.

Îngerașul Victoria’s Secret a devenit cu timpul un izvor nesecat de trucuri de beauty, trucuri pe care le împărșește în tutorialele sale. Fericita mămică a recunoscut într-un nou videoclip marca Vogue că machiajele de zi realizate de diferiți make-up artiști au ajutat-o să descopere ce funcționează cel mai bine pentru ea.

Cu ajutorul specialiștilor în make-up, supermodelul în vârstă de 30 de ani a descoperit 3 tehnici geniale prin care aplică corect anticearcănul, pentru a dobândi un aspect fresh și foarte sofisticat sau ceea ce ea numește „everyday glowy, sun-kissed look” (aspect strălucitor, sărutat de soare).

Primul ei truc este și cel mai surprinzător. Candice aplică un bronzer lichid strălucitor înaintea oricărui anticearcăn. De ce? Chiar ea explică: „Pielea de pe corpul meu e mai închisă la culoare decât tenul pentru că folosesc protecție solară în fiecare zi”.

Swanepoel este un mare fan a fondului de ten Kryolan Dermacolor Camouflage. Acesta este o formulă foarte concentrată, cu acoperire completă. De aceea, fotomodelul îl amestecă cu un alt fond de ten pe bază de ulei, pentru a obține nuanța dorită. Apoi o aplică pe față cu ajutorul unui burețel umezit cu apă de trandafir. Candice Swanepoel a rămas cu pete și cearcăne de la cele două sarcini, de aceea simte nevoie să aplice suplimentar sub ochi și în zonele afectate.

La sfârșit aplică, cu ajutorul degetului, Stila Convertible Color – lipstick și fard de obraz – pe obraji, frunte și nas, după care revine la anticearcăn.

ARTICOLE SIMILARE

De la colăcei şi celulită, la un abdomen perfect! O supervedetă şi-a uimit fanii cu noua ei siluetă

Chanel Cruise 2010 – Foto by Karl Lagerfeld

realitatea

Ce ingrediente din produsele de beauty trebuie evitate înainte de expunerea la soare?

Andreea Damian

Îngrijirea părului cu ulei de cocos

Andreea Damian

Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»

O substanță din oja preferată te-ar putea face să te îngrași

Andreea Damian

Scrie un comentariu