Tabu
Image default
BEAUTY

Cele trei trucuri geniale la care apelează Candice Swanepoel atunci când aplică anticearcănul

Fotomodelul sud-african Candice Swanepoel a avut nevoie de mulți ani să descopere tehnicile de machiaj care să îi ascundă micile imperfecțiuni și totodată să obțină un look glamour și sofisticat.

Îngerașul Victoria’s Secret a devenit cu timpul un izvor nesecat de trucuri de beauty, trucuri pe care le împărșește în tutorialele sale. Fericita mămică a recunoscut într-un nou videoclip marca Vogue că machiajele de zi realizate de diferiți make-up artiști au ajutat-o să descopere ce funcționează cel mai bine pentru ea.

Cu ajutorul specialiștilor în make-up, supermodelul în vârstă de 30 de ani a descoperit 3 tehnici geniale prin care aplică corect anticearcănul, pentru a dobândi un aspect fresh și foarte sofisticat sau ceea ce ea numește „everyday glowy, sun-kissed look” (aspect strălucitor, sărutat de soare).

Primul ei truc este și cel mai surprinzător. Candice aplică un bronzer lichid strălucitor înaintea oricărui anticearcăn. De ce? Chiar ea explică: „Pielea de pe corpul meu e mai închisă la culoare decât tenul pentru că folosesc protecție solară în fiecare zi”.

Swanepoel este un mare fan a fondului de ten Kryolan Dermacolor Camouflage. Acesta este o formulă foarte concentrată, cu acoperire completă. De aceea, fotomodelul îl amestecă cu un alt fond de ten pe bază de ulei, pentru a obține nuanța dorită. Apoi o aplică pe față cu ajutorul unui burețel umezit cu apă de trandafir. Candice Swanepoel a rămas cu pete și cearcăne de la cele două sarcini, de aceea simte nevoie să aplice suplimentar sub ochi și în zonele afectate.

La sfârșit aplică, cu ajutorul degetului, Stila Convertible Color – lipstick și fard de obraz – pe obraji, frunte și nas, după care revine la anticearcăn.

ARTICOLE SIMILARE

Mircea Badea a facut praf un model celebru: “E sunculoasa”!

Ce coafură și make-up au ales vedetele la Premiile Oscar 2013

Machiajul punk revine. Cum să-l porți în acest an

Andreea Damian

Ce este CoolSculpting, procedura estetică în urma căreia Linda Evangelista a rămas „deformată permanent”

Andreea Damian

Inspirație de toamnă

realitatea

Sfaturile lui Kate Winslet pentru machiaj în timpul ciclului menstrual

realitatea

Scrie un comentariu