Tabu
Image default
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 25 iulie!

Matt Leblanc

Matthew Leblanc, nascut pe 25 iulie 1967, in Massachusetts, SUA, este un actor american. El este cunoscut pentru rolului lui Joey Tribbiani din sitcom-ul Friends si a fost nominalizat la premiile Emmy si Globul de Aur. La sfarsitul anilor ’80 Matt LeBlanc a aparut in mai multe reclame- Heinz, Levi’s, 7Up sau Coca-Cola. In anul 1988 a jucat primul sau rol intr-un serial TV, 1010, in care a fost distribuit un singur sezon. In 1991 a jucat in videoclipul piesei “Walk Away” interpretata de Alanis Morissette. A urmat videoclipul piesei “Into the Great Wide Open” interpretata de Tom Perry. A avut si cateva aparitii episodice in Familia Bundy, in rolul lui Vinnie Verducci. Anul acesta, dupa plecarea lui Chris Evans din fruntea echipei Top Gear, BBC a deci sa apeleze la serviciile lui Matt LeBlanc, incercand astfel sa depaseasca perioada dificila pe care o traverseaza emisiunea Top Gear.

Kyla la Grange

kyla la grange

Kyla la Grange este o cantareata nascuta pe 25 iulie 1986, Watford, Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.  Kyla a lansat doua albume: Ashes (2012) si Cut Your Teeth (2014). Kyla la Grange a studiat la Rickmansworth Secondary School in Croxley Green, Hertforshire. Albumul ei de debut, „Ashes”, a fost produs de Brett Shaw la „123 Studios” in Londra. Toate melodiile de pe album sunt compozitii proprii, cu exceptia melodiei „Love You Better”. In 2015, Kyla la Grange a lansat doua piese: „So Sweet” si „Skin”. In ceea ce priveste muzica „sexy”, Kyla nu este o adepta a acestui gen muzical, insa admira libertismul de care da dovada pe scena Miley Cyrus. De asemena, Kyla recunoaste faptul ca in cazul in care ar canta genul de muzica promovat de Miley ar simti nevoia sa exprime ceea ce canta prin dans, cat si prin atingeri. Kyla afirma, spre intristarea fanilor, ca nu-si doreste o cariera in industria muzicala, optand pentru politica.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Transformare neașteptată pentru fiica Angelinei Jolie. Shiloh s-a ras pe cap și nu mai arată deloc precum tânăra atrăgătoare de pe covorul roșu

Andreea Damian

Winona Ryder s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Andreea Damian

Ce sexy este Antonia în noul videoclip filmat în izolare

Tabu Tabu

HORROR: Cine l-a omorat pe BENDEAC? A fost, de fapt, SINUCIDERE?

Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți

Andreea Damian

5 ani de Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage

realitatea

Scrie un comentariu