Tabu
Image default
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 26 iulie!

Sandra Bullock

Sandra Bullock, nascuta pe 26 iulie 1964, in Arlington, Virginia, SUA, este o producatoare si actrita americana de origine germana. Notorietatea sa se datoreaza rolurilor din filmele Demolition Man, Speed, The Net, Hope Floats, A Time to Kill, si  While You Were Sleeping. In anul 2007, a fost clasificata pe locul 14 in topul celor mai bogate femei celebre, cu o avere estimata la 85 milioane dolari. In anul 2009, Sandra Bullock a jucat in doua dintre cele mai de succes filme din punct de vedere al incasarilor obtinute: “The Proposal” si “The Blind Side”. Sandra Bullock a primit un premiu Golden Globe pentru cea mai buna actrita, de asemenea un premiu Screen Actors Guild pentru interpretarea remarcabila, distinsa de catre o actrita a unui rol principal, cat si un Premiu Oscar pentru cea mai buna actrita pentru interpretarea rolului lui Leigh Anne Tuohy in filmul “The Bilnd Side”. De asemenea, numele ei apare in editita 2012 a “Cartii Recordurilor”, ca cea mai bine platita actrita.

Mick Jagger

mick jagger

Mick Jagger, nascut pe 26 iulie 1943, in Dartford, Kent, Anglia, este vocalistul formatiei rock ‘n’ roll The Rolling Stones. Mick Jagger este si compozitor, producator si om de afaceri britanic. A parasit „London School of Economics” pentru a pune bazele unei trupe cu Keith Richards. Jagger a reusit sa duca trupa „Rolling Stones” in topurile muzicale cu hituri, precum: „(I Can’t Get No) Satisfaction”, „Angie” si „Miss You”. Jagger si-a descoperit inclinatia spre blues si R&B la o varsta frageda, reusind sa-si cumpere prima chitara la doar 14 ani. „Rolling Stones” nu a fost prima trupa infiintata de acesta, in anii liceului, Jagger impreuna cu prietenul sau, Dick Taylor, au infiintat o trupa intitulata „Little Boy Blue and the Blue Boys”, Jagger fiind solistul.

Jason Stathamjason statham

Jason Statham, nascut pe 26 iulie 1967, in Derbyshire, Anglia, este un actor britanic. A devenit popular datorita rolurilor din filmele: Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) Revolver (2005), trilogia  The Transporter, War (2007) sau Death Race (2008).

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Filmele lunii aprilie

realitatea

Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci prea repede

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 3 din „Emily in Paris”

Andreea Damian

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Andreea Damian

De ce suntem cu toții dependenți de vreme?

Andreea Damian

Contraceptivele pentru bărbați trec testul de siguranţă și vor deveni realitate în curând

Andreea Damian

Scrie un comentariu