Tabu
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 28 mai!


Kylie Minogue

Nascuta pe 28 mai 1968, in Melbourne, Victoria, Australia.

Cantareata, compozitoare si actrita, Kylie este castigatoare a unui premiu Grammy in 2004, pentru Cea mai buna inregistrare dance, cu melodia “Come into My World”. De asemenea, a castigat si doua premii BRIT in 2002 pentru Cel mai bun album international si Cea mai buna artista internationala cu albumul “Fever”. A semnat un contract cu compozitorii si producatorii britanici Stock, Aitken & Waterman in 1988, reusind sa obtina o serie de hituri in topurile din toata lumea. Popularitatea ei a intrat in declin la inceputul anilor 1990, ceea ce a determinat-o sa-i paraseasca pe Stock, Aitken & Waterman in 1992. La mijlocul anilor 1990, Minogue s-a distantat de munca de inceput, incercand sa para o compozitoare si interpreta mai credibila si serioasa. Proiectele ei erau lansate la scara mare, dar albumele nu au reusit sa atraga o audienta mare, ducand la vanzari slabe. Popularitatea i-a crescut din nou in 2000, devenind cunoscuta pentru videoclipurile realizate cu minutiozitate si extravagantele concerte in direct.

Tudor Chirila

Nascut pe 28 mai 1974, in Bucuresti.

Muzician, actor si producator, Chirila este cunoscut din formatia Vama Veche. Dupa ce s-a despartit de membrii formatiei, a fondat trupa Vama. Ca actor a jucat in diverse filme, precum: “Legaturi bolnavicioase” (2006) si “Milionari de weekend” (2003). De asemenea, Tudor Chirila a avut roluri si in diverse piese de teatru. In 2012, a publicat prima sa carte, “Exercitii de echilibru”, care a reunit o selectie a celor mai bune texte de pe blogul personal. In 2014, a devenit antrenor la Vocea Romaniei. De-a lungul timpului, Tudor Chirila s-a implicat in numeroase campanii sociale. In 2005, a fost initiatorul campaniei “Live pentru viata”, prin care s-au strans donatii pentru sinistrati.  A sustinut Campania de stranger de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer: “Nu ma ignora”, initiate de Asociatia Salveaza Vieti.

ARTICOLE SIMILARE

Theo Rose, actriță în filmele pentru adulți?

Andreea Damian

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel. Primele declarații ale artistei

Andreea Damian

Moduri istețe de a face sistemul digestiv să funcționeze fără probleme de sărbători

Andreea Damian

Adele anunță revenirea mult așteptată. Un nou single după o pauză de 6 ani

Andreea Damian

Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina

Dora Constantinovici

Andreea Esca, Ștefan Bănică, Delia și Smiley, vizați de o molimă care atacă generație după generație. Dan Negru, mesaj manifest

Andreea Damian

Scrie un comentariu