Tabu
lifestyle

Celebrități despre care se crede că și-au înscenat moartea

Glen Miller a fost unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii în anii ’40. Mai mult decât atât era imaginea americanului perfect, cu o morală impecabilă și un comportament atât de decent încât îl invidia toată lumea. În timpul războiului (al doilea) s-a deplasat în mai multe zone fierbinți unde îi încuraja pe soldați cu ajutorul muzicii lui. Povestea oficială spune că spre finalul războiului, Miller ar fi murit după ce avionul în care se afla a dispărut, iar trupul muzicianului nu a mai fost găsit niciodată. Alte povești destul de plauzibile spun că Glenn Miller a fost văzut după incidentul cu avionul ieșind dintr-un bordel și, din câte se pare, rănit prin împușcare. Alte surse spun că a murit de cancer în 1981, iar o ultimă ipoteză este aceea conform căreia, el ar trăit liniștit în sudul Franței, fiind sleit de puteri și sătul de viața de vedetă.

Andy Kaufman a fost (sau este??) unul dintre cei mai mari comedianți ai tuturor timpurilor. El prefera să i se spună un entertainer al absurdului pentru că glumele lui își aveau rădăcina în absurd. A apărut în 120 de episoade ale serialului "Taxi" după care s-a apucat de cascadorii și wrestling. În timpul unei astfel de cascadorii și-a rupt gâtul și a purtat un guler cervical timp de mai multe luni. Ulterior, s-a aflat că nu avusese nimic la gât, dar că i se păruse amuzant să umble prin lume cu gâtul imobilizat. Când s-a săturat și de wrestling s-a apucat de un proiect pe care îl considera total în ceea ce privește distracția. Acesta presupunea o "revenire" din morți. La scurt timp a anunțat că are o formă nemaiauzită de cancer și nici lumea nu a mai auzit nimic de el de atunci. Evident, nu sunt puțini cei care cred că Andy Kaufman se ascunde undeva pregătindu-și marea întoarcere.

Moartea lui Jim Morrison a lut prin surprindere pe toată lumea. Pentru simplul motiv că era unul dintre cei mai iubiți artiști ai lumii în momentul respectiv. Decesul lui Morrison este unul mai mult decât pus la îndoială pentru că au existat două variante pentru care martorii ar fi băgat mâna în foc. Prima, la care a fost martoră iubita lui, este că el a murit în cada din apartamentul în care locuia la Paris din cauza unei supradoze de heroină, iar a doua că ar i s-ar fi făcut rău într-un club de unde ar fi fost cărat de șase prieteni spre locuința sa, ca să moară acolo. Mormântul lui Morrison se află în celebrul cimitir parizian Pere Lachaise, dar nici aici lucrurile nu sunt foarte clare. În primul rând, aici nu sunt îngropați decât francezi epntru că… astea sunt regulile! În al doilea rând mormântul nu a fost inscripționat cu numele artistului decât după trei luni. Iubita lui s-a sinucis la scurt timp după moartea sa prin urmare nu mai putea da detalii despre locul în care a fost dus trupul ca mai apoi să fie înmormântat, iar cel care i-a semnat certificatul de deces a fost de negăsit. Ca o concluzie, nimeni viabil nu l-a văzut mort. De-a lungul timpului, mai mulți fani care îi duceau flori la mormânt au declarat că au văzut un bătrânel mai hipiot care venea, se uita să vadă câte flori sunt la mormânt și pleca. Poate era chiar Morrison…

Toată lumea care l-a cunoscut pe James Dean spunea că era un băiat minunat al cărui singur defect era celebritatea. Defect pentru că el nu se putea acomoda deloc cu statutul de supervedetă. Imediat după momentul morții actorului, survenită în urma unui accident auto, s-a vehiculat ideea unei morți înscenate pentru ca Dean să poată trăi liniștit tot restul vieții. Cel mai viabil suport al acestei idei este raportul poliției din care reiese faptul că mașina în care se aflase Dean nu era lovită de așa natură încât șoferul să își piardă viața.

Moartea lui Elvis Presley este, probabil, cea mai titrată din istorie pentru că la vremea respectivă a făcut un mai mare tamtam decât cea a lui Michael Jackson în zilele noastre. Milioane de fani din întreaga lume au plâns săptămâni în șir, unii chiar au făcut depresii sau au ajuns la concluzia că viața lor nu mai are niciun sens fără "Rege". Singurele persoane care au putut vedea trupul neînsuflețit al lui Elvis au fost membrii familiei sale. Mulți fani sunt de părere că Elvis chiar le-a dat un semn că trăiește pentru că numele său de pe mormânt a fost scris greșit, metodă prin care s-a crezut că Elvis voia să transmită faptul că el, cel adevărat, este încă în viață. De la moartea lui Presley și până acum au apărut sute de persoane care susțineau că l-au văzut pe interpret în diverse locuri de pe pământ. În viață.

ARTICOLE SIMILARE

Paștele în lume! Cele mai ciudate tradiții de sărbătorile pascale

Andreea Damian

George Clooney, Matt Damon şi Daniel Craig, răspunsuri trăsnite pentru Vanity Fair

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Castiga unul din cele 2 seturi A GOOD DAY TO DIE HARD

TOP 10 tătici sexy de la Hollywood

realitatea

Agent pentru actori/regizori

realitatea

Scrie un comentariu