Home > Agenda > stiri > Un prezentator din Romania, despre Nadia Comaneci: “Aia botoxata, penibila in toate interventiile”

Un prezentator din Romania, despre Nadia Comaneci: “Aia botoxata, penibila in toate interventiile”


Nadia Comaneci a fost luata la ochi de un prezentator din Romania, care nu s-a putut abtine si a vorbit de ea intr-un mod foarte urat.

Nadia Comaneci, dar si Ilie Nastase au intrat in colimatoriul lui Radu Banciu, prezentator la B1 TV, care a discutat, seara trecuta, in emisiunea pe care o prezinta, despre cei doi fosti sportivi. Atat Nadia, cat si Ilie Nastase sunt in viziunea jurnalistului “doi penibili”.

“Si mie imi place sa ma iau de Nadia Comaneci si de Ilie Nastase, ca merita sa-i plesnesti putin, au ajuns intr-o situatie jalnica amandoi. Aia botoxata, penibila in toate interventiile, poti sa razi un pic de ea. De Ilie Nastase ce sa mai vorbim, cu candidatura lui la primaria Capitalei. E un fel de Victor Ciorbea mai norocos la femei. Cum sa fii tu Brad Pitt al Romaniei si sa-si gasesti o astfel de sotie? Ca e un Mister Bean e mult spus”, a declarat el in emisiune.

Articole asemanatoare
familie nadia comaneci
Cum l-a sărbătorit Nadia Comăneci de ziua lui pe soțul Bart Conner
Singurele FOTO sexy cu NADIA COMANECI! De ce nu a pozat in PLAYBOY – povestea reala! La multi ani … la 53 ani!
NADIA COMANECI: Adevarul despre incercarea de SINUCIDERE
Secretul siluetei Nadiei Comăneci! Ce mănâncă gimnasta

Comenteaza acest articol

Un prezentator din Romania, despre Nadia Comaneci: “Aia botoxata, penibila in toate interventiile”

by   1 min
0