Home > Agenda > stiri > 8 femei celebre care și-au înșelat soții

8 femei celebre care și-au înșelat soții

1. Whoopi Golberg a recunoscut în timpul emisiunii pe care o moderează, "The View", că și-a înșelat soțul de vreo cinci sau șase ori. Actrița a făcut aceste mărturisiri în timpul unei discuții despre Jesse James. Golberg l-a apărat pe acesta spunând că poate "el avea nevoie de ceva diferit".

FOTO: pbs.org

2. Meg Ryan l-a înșelat pe Dennis Quaid cu Russel Crowe. Meg a zis că singurul lucru care a dus-o la această relație extraconjugală au fost adulterele frecvente comise de Quaid. De fapt, ea nici măcar nu-l plăcea pe Crowe! Nuuu!

FOTO: picturesofcelebrityhairstyles.com

3. La un moment dat al vieții ei, Madonna și Alex Rodriguez (ceva vedetă sportivă din America) au avut o aventură! Problema a fost că Madonna era căsătorită cu Guy Ritchie, iar Alex cu Cynthia (soția lui). Cei doi au divorțat, dar asta nu i-a ajutat să rămână împreună pentru că în viața Madonnei a apărut modelul biblic, Jesus.

FOTO: gossip.whyfame.com

4. După modelul Madonna – Rodriguez a funcționat și LeAnn Rimes (cântăreața care refuza să se bată cu lumina Lunii). Aceasta l-a înșelat pe soțul ei cu frumușelul Eddie Cibrian care și el era căsătorit. LeAnn și Eddie sunt încă împreună și nu prea sunt pentru că ba se ceartă, ba se împacă.

FOTO: images.starpulse.com

5. Jessica Simpson e cam năzdrăvană. Gurile rele spun că divorțul de Nick Lachey a fost cauzat de faptul că Jessica a făcut sex extraconjugal cu Adam Levine, solistul de la Maroon 5.

FOTO: celebritydietdoctor.com

6. Anne Heche a fost iubita lui Ellen DeGeneres. Pe aceasta ea a înșelat-o cu un cameraman cu care s-a cuplat ulterior și pe care l-a înșeat cu un actor. Deh, puterea obișnuinței!

FOTO: celebritysurgery.net

7. Tori Spelling
nu e deloc fata cea cuminte a lui tata (vorbesc de tatăl ei). Ea și-a înșelat soțul cu Dean McDermott cu care s-a și căsătorit ulterior, după ce a divorțat de soțul înșelat.

FOTO: pynkcelebrity.com

8. Ingrid Bergman este, poate, cea mai cunoscută înșelătoare din istoria Hollywood-ului. Ea a fost declarată persona non grata pe teritoriul Statelor Unite ale Americii după ce a fugit de acasă ca să se cupleze cu italianul Roberto Rossellini. Relația extraconjugală a foat intens mediatizată, mai ales că Bergman era și însărcinată cu Roberto.

FOTO: static.cinemagia.ro


Comenteaza acest articol

8 femei celebre care și-au înșelat soții

by realitatea   2 min
0