Home > Vedete > Celia, strigăt de disperare pentru un copil: ”Vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine!”

Celia, strigăt de disperare pentru un copil: ”Vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine!”

celia ardelii

Celia a lansat un strigăt de ajutor către admiratorii ei și nu numai! Cu lacrimi în ochi, artista și-a implorat apropiații și fanii să contribuie la o misiune extrem de emoționantă. Cântăreața le-a oferit toate detaliile și speră că oamenii vor reacționa într-un număr destul de mare.

solista celia

solista celia

Mama unui băiețel, pe care îl adora, Celia a aflat recent de trauma pe care o trăiește Andrei Constantinescu, un băiețel de doar 6 anișori. Părinții lui au primit o veste îngrozitoare de la medici în urmă cu câțiva ani: micuțul lor prinț are leucemie. Andrei Constantinescu, din Deva, Hunedoara, locul natal al artistei, trăiește de câțiva ani pe muchie de cuțit din cauza leucemiei care a răbufnit pentru a doua oară în trupul lui. Tot de atunci a început și lupta lor și a micuțului, iar acum au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare ca să iasă învingători în fața cumplitei maladii. Copilașul în vârstă de șase ani se afla internat în Clinica ”Medical Park” din Istanbul. Micuțul a fost diagnosticat încă de când avea doi anișori cu leucemie acută limfoblastică common B.

copil adrian constantinescu

copil adrian constantinescu

Cântăreața Celia a distribuit povestea tristă și le-a transmis următorul mesaj admiratorilor săi și oamenilor cu suflet mare. “În viață nimic nu e întâmplător, cândva am auzit de acest caz, căci ei sunt din Deva, orașul meu natal și am încercat să ajung atunci la ei, dar nu am reușit, apoi viața a făcut să ajung în contact cu copilul acesta minunat și cu mămica lui. De când l-am văzut, mi-a atins inima! Voi lupta pentru ca el să fie auzit, pentru că e nevoie să ne mobilizăm în masă! Din puțin se face mult! Eu vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine! Vă rog din toată inima, oamenii simpli sunt cei care sar primii, eu cred în voi! Cred în bunătate, în conștiință, cred că putem să ajutăm, ei au trecut prin atât de multe cumpene, au cheltuit peste 100.000 Euro numai anul acesta, a

celia

celia

trecut de un transplant și din păcate nu a fost suficient. E nevoie și de rugăciune, e nevoie de oameni și de suflete calde! Cum ar fi să fim solitari, să fim buni… să sărim în ajutor atunci când ni se cere??? Eu vă rog din toată inima! Cred în voi, cred că din puțin putem face mult și cred în puterea rugăciunii. Vă rog din inima, 2 euro – mesaj la 8828 cu text: “Andrei C”. Din puțin se face mult, vă rog hai să arătăm că suntem o putere și putem face bine! Vă rog mult! Este un caz verificat de mine… Trimit iubire și vă mulțumesc!”, ne-a declarat, cu lacrimi în ochi, Celia
Conturile directe a le mamei
🔴RO28BTRLRONCRT0PC7053701 cont lei banca Transilvania Hertz Bianca
🔴RO84INGB0000999908412791
cod swift INGBROBU Hertz bianca
cod bic 606410008. ING bank cont LEI
🔴RO96INGB0000999909899003 EURO Ing bank Hertz bianca
🔴Paypal- biancahertz30gmail.com
🔴REVOLUT 0723098864❤️🙏❤️”

Articole asemanatoare
provocare
O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele
FOTO – din Australia – cu CELIA si bebelusul ei de 2 luni
Cum arata Celia in costum de baie, gravida in noua luni: “Mi-as dori sa nasc natural dar…”
Celia, o graviduță model! Arată spectaculos în costum de baie!

Comenteaza acest articol

Celia, strigăt de disperare pentru un copil: ”Vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine!”

by Tabu Tabu   2 min
0