Tabu
lifestyle

Cinci trucuri ca să îl înnebuneşti de plăcere

Dacă vi se pare că te-ai  plafonat un pic sau că partenerul tău ar vrea poate şi altceva ar trebui poate să te gândeşti cum să fii mai activă.

Iată câteva trucuri. Poate le ştiai, dar nu strică să ţi le reaminteşti,  pentru că funcţionează.

1. Preia inţiativa în timpul preludiului. Vorbeşte-i blând sau murdar (cum îi place) şi mângâie-te în faţa lui.

2. Ghidează-i mâna! Iubitultău nu vă îţi ştie pe derost anatomia. Arată-i care sunt locurile în care îţi place să fii atinsă, dar şi unde nu îţi place, este foarte important.

3.  Ocupă-te de penisul lui, pentru ca dragostea să nu dureze 30 de secunde. În erecţie, penisul este la fel de sensibil ca şi clitorisul. Aşa că mângâierile sau felaţia, cu schimbări de ritm, nu vor face decât să prelungească plăcerea, şi a lui şi a ta.

4. Nu uita de sfârcuri! Unui bărbat din doi îi place să fie mângâiat pe sfârcuri. Retincenţii la idee, ar putea deveni dependenţi. Trebuie însă metodă, pentru că mamelonul unui bărbat are mai puţine terminaţii nervoase decât al unei femei. Începe prin a masa uşor pectoralii, apoi limitează-te la zona sânilor şi abia apoi treci la sfârcuri, pe care le poţi ciupi uşor, muşca sau linge. Şi dacă nu dă semne că i-ar plăcea prea mult, nu abandona ideea,  încearcă şi data viitoare, se educă în timp.

5. Masează-i corpul. Nu te gândi să alergi după sticluţa cu ulei. Masează-i corpul cu corpul tău. Plimbă-te cu sânii pe tot corpul lui şi apoi cu abdomenul şi perineul.

ARTICOLE SIMILARE

Pink l-a făcut țăran pe Prințul William

realitatea

Imnul statiunii MAMAIA, un MARE PLAGIAT? Cele doua piese seamana IZBITOR! (VIDEO)

Ghiceste copilul de vedetă

realitatea

Cel mai FRUMOS MODEL din Rusia… e BARBAT!

Taylor Momsen: Am făcut sex cu un preot catolic

realitatea

Sofia Coppola se mărită!

realitatea

3 comentarii

Scrie un comentariu