Home > Lifestyle > Cine a dat-o afară pe Diana Dumitrescu de la «Dansez pentru tine»?

Cine a dat-o afară pe Diana Dumitrescu de la «Dansez pentru tine»?

Scandal în culisele show-ului de la PRO TV, cu trei săptămâni înainte de începerea competiţiei. Actriţa a fost înlocuită cu Elena de la Mandinga

Confomr click.ro, cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, care va începe din 18 octombrie la PRO TV, a făcut deja prima victimă, în culisele competiţiei. Deşi trebuia să participe din nou, Diana Dumitrescu a fost înlocuită în ultimul moment. În locul ei va dansa Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Acum câteva săptămâni, Diana Dumitrescu începuse repetiţiile pentru noul sezon „Dansez pentru tine”. Actriţa, care are rolul principal şi în telenovela „Îngeri pierduţi”, a mai participat şi în ediţia a noua a emisiunii de la PRO TV. Cu toate acestea, era pe lista noilor concurenţi pentru a promova serialul în care joacă la postul tv ACASĂ.

Când nu se aştepta nimeni şi fără un motiv, producătoarea competiţiei visurilor, Mona Segal, s-a răzgândit şi a renunţat la Diana pe ultima sută de metri, înainte de revenirea concursului pe micul ecran.

S-ar părea că motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost înlocuită la „Dansez” este tocmai divorţul  actriţei de Ducu Ion, producător în trustul PRO TV.

Articole asemanatoare
DIANA DUMITRESCU spala WC -uri de lux in SUA
Ce spune Diana Dumitrescu despre faptul că fostul ei soţ va deveni tată
Diana Dumitrescu s-a despartit de iubitul actor si s-a ingrasat: “Merg cu bicicleta mult ca sa slabesc”
Diana Dumitrescu si-a schimbat DIN NOU look-ul!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cine a dat-o afară pe Diana Dumitrescu de la «Dansez pentru tine»?

by   1 min
0