Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Cine a dat-o afară pe Diana Dumitrescu de la «Dansez pentru tine»?

Scandal în culisele show-ului de la PRO TV, cu trei săptămâni înainte de începerea competiţiei. Actriţa a fost înlocuită cu Elena de la Mandinga

Confomr click.ro, cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, care va începe din 18 octombrie la PRO TV, a făcut deja prima victimă, în culisele competiţiei. Deşi trebuia să participe din nou, Diana Dumitrescu a fost înlocuită în ultimul moment. În locul ei va dansa Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Acum câteva săptămâni, Diana Dumitrescu începuse repetiţiile pentru noul sezon „Dansez pentru tine”. Actriţa, care are rolul principal şi în telenovela „Îngeri pierduţi”, a mai participat şi în ediţia a noua a emisiunii de la PRO TV. Cu toate acestea, era pe lista noilor concurenţi pentru a promova serialul în care joacă la postul tv ACASĂ.

Când nu se aştepta nimeni şi fără un motiv, producătoarea competiţiei visurilor, Mona Segal, s-a răzgândit şi a renunţat la Diana pe ultima sută de metri, înainte de revenirea concursului pe micul ecran.

S-ar părea că motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost înlocuită la „Dansez” este tocmai divorţul  actriţei de Ducu Ion, producător în trustul PRO TV.

ARTICOLE SIMILARE

La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

Husa pentru telefon din piele artificială reacţionează la ciupit și mângâiat

Andreea Damian

Mihaela Radulescu, topless si cu bikini minusculi la plaja. Secretul siluetei ei!

Cum arata acum MANUELA FEDORCA!

VIDEO SOCANT: Cum moare un fotbalist pe teren!

“Conchita s-a iubit cu un roman”! Afla cine arunca bomba

Scrie un comentariu