Tabu
Image default
CULTURE

CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?

Aceasta este intrebarea la care mulți asteapta raspuns in cursul acestei saptamani!

A 12-a editie a celei mai longevive gale de premiere din industria muzicala romaneasca incepe vineri, pe 12 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov.

Covorul Rosu incepe la 19.00, iar concertele sunt deschise prin aparitia exceptionala dintre R.A.C.L.A si Anda Adam, care vor canta piesa-cult ”Nu ma uita”.

Dintre cantaretii care vor concerta pe scena din Piata Sfatului amintim: 3 Sud Est, Delia, Oana Radu, Alex Velea, Guess Who, Connect-R, CRBL, Antonia, Anda Adam, Elena Gheorghe, Krem, Fly Project, Nicole Cherry, Grasu XXL, Speak, Voltaj sau Vunk – iar lista continua!

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu sapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizari. Gazdele evenimentului sunt Gina Pistol si Cosmina Pasarin, iar Covorul Rosu este prezentat de Shurubel si Zara.

Romanian Music Awards este singurul eveniment romanesc de premiere a muzicienilor din tara care este difuzat live atat pe Music Channel Romania si Ungaria, cat si in tarile balcanice si nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television. A 12-a editie a evenimentului  este organizata de Music Channel și UTV, insumand pana acum aproape 1.000.000 voturi inregistrate la cele 14 categorii. Intra acum si voteaza preferatii pe rma.1music.ro!

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achizitionate de la standurile din Piata Sfatului in ziua evenimentului si costa 20 lei.

Vizioneaza teaserul aici

Viziteaza site-ul Music Channel

Aboneaza-te paginii de Facebook Music Channel

Un eveniment sponorizat de BCR, ARCCA, Rimmel London, Digi Mobil, Belaqva Wellness & Spa

Parteneri: Kanal D | Radio 21 | Balkanika TV | Romania TV | RING | H!T | Itsy Bitsy | BRAVO | Kronwell

Susținut de: Agerpres, TVR3 Craiova, Deezer, 220.ro, VIVA, Tabu, Zile și Nopți, Nova TV, roevents.ro, urban.ro, bestmusic.ro, CITY AD, 121.ro, anyplace.ro, 9am.ro, boncafe.ro, garbo.ro, kudika.ro, iconcert.ro, mujer.ro, newsbv.ro, blogatu.ro, urbo.ro, romanticu.org, yuppy.ro, yabbmusic.ro, Realitatea.net, MURMUR.

ARTICOLE SIMILARE

Disney schimbă povestea. De ce dispar piticii din „Albă ca Zăpada”

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

Andreea Damian

HBO Max retrage filmul „Pe aripile vântului”, din cauza tensiunilor rasiale

Andreea Damian

Echipajul Raul Olesch şi Denisa Nechita revine in forta!

Festivalul Filmului Kazah ⎢ Ediția a VI-a

Ciocîrlan

Scrie un comentariu