Tabu
LIFESTYLE

Cine este de fapt fata care si-a scris “ma p** pe el de vot”: “Ma intreba cineva: ‘cum e sa te urasca toti?’

Alina Dumitriu a intrat cu mult scandal si zgomot in societatea romaneasca imbracand tricoul ”ma pis pe el de vot”. Ea este de fapt o tanara de 35 de ani care are un copil de 15 si care face in fiecare zi ce iubeste.

”Îmi spunea ieri o prietenă: pe tine te iubește toată lumea. Cum e să te urască toți? Dar n-am vrut să fac rău nimănui. Furia asta nu mai e pentru mine. Mă face să nu fiu o doamnă. Și eu sunt o doamnă! Nu am vrut să jignesc pe nimeni. Cred că cei care m-au înjurat au o problemă reală. O frustrare că votează răul cel mai mic și că știu că nu se va schimba nimic. Dar nu avem prea puține lucruri în țara asta ca să ne permitem o scârbă față de vot? Dar e alegerea mea. Ce să votez?” a explicat Alina pentru striblea.ro.

”De mică mi-a plăcut să ajut. Asta îmi închipui că e menirea mea. Când eram copil furam bani de acasă și-i dădeam copiilor săraci. Pe la 16 ani le dădeam bani și mâncare fetelor de la Hașdeu. Erau  câteva fete, fără părinți, lăsate într-o cameră acolo. Le duceam de toate. Aveau o sală cu bănci și o sală cu pătuțuri.Am o asociație pe care am înființat-o acum nouă ani. Lucrez cu grupurile vulnerabile la HIV. Adică heroinomani  sau cei care bagă legale la venă.  Lucrez cu femei care practică prostituția. Lucrez cu oamenii străzii, cu copiii străzii. Sens Pozitiv se numește asociația… ”Femeile care bagă heroină se trezesc brusc că sunt însărcinate când au șase luni de sarcină. Vin la mine și îmi spun că nu mai au menstruație. Le fac repede teste de sarcină, apoi mergem să-și facă testul HIV și cele de hepatită. Dacă trag la venă sigur au și HIV și hepatită. 80 la sută HIV și 90 la sută hepatită.

Trebuie să le bagi repede pe metadonă și apoi să le supraveghezi în ultimul trimestru de sarcină. Să fii sigur că stau pe metadonă. Trebuie să faci psihoterapie cu ei, ca să fii sigur.  ”Fac ce vreau, când vreau. Dar am fost cuminte. Nu beau, nu iau droguri. Au avut încredere în mine. Acum, tata a învățat să zică bravo! Eu am început să lucrez cu niște copii în pragul adolescenței despre care mi s-a spus că au SIDA. Fusesem acolo să fac terpaie prin artă. Mi-a trebuit o perioadă ca să realizez că de fapt nu aveau SIDA, ci erau infectați cu HIV. Și marea mea mirare a fost că ei nu aveau nici măcar cunoștințele de bază despre boala lor. Am început să caut și apoi  i-am învățat și pe ei. La vremea respectivă nici măcar nu erau publice informații în limba română. Nici nu i-au lăsat în școală, la cererea celorlalți părinți” a povestit tanara cu ce se ocupa de fapt.

ARTICOLE SIMILARE

DURERE IMENSĂ pentru o VEDETĂ a serialului “La Bloc”: sora ei a murit!

Cinci întrebări şi răspunsuri despre dependenţa de sex

realitatea

Poza de mii de LIKE-uri cu Andra si David! Micutul a implinit trei anisori!

Salman Khan, in Romania, impreuna cu fosta iubita

David Duchovny intra la reabilitare pentru dependență de sex

realitatea

A intrat în papucii Victoriei Beckham timp de 12 ore. Apoi a povestit experiența

Andreea Damian

Scrie un comentariu