Tabu
PEOPLESlider

Cine este prima soție a lui CRBL, cu care artistul s-a căsătorit la 20 de ani

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează de Elena după 16 ani de căsnicie. Artistul a mai trecut printr-un divorț, după ce s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani cu Andreea.

Andreea provine din orașul lui natal, iar alături de ea a tăit o poveste de dragoste care a fost puțin cunoscută publicului larg.

Cei doi s-au cunoscut la Pitești. La vârsta de doar 20 de ani, artistul și-a unit destinele cu Andreea. Căsnicia lor a durat șapte ani. În ciuda încercărilor și a eforturilor depuse, cei doi au ajuns să divorțeze în anul 2004, când CRBL avea 27 de ani.

Imagine

Andreea este expert în relații publice și se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din orașul lor natal. Deși au împărțit o parte din viața lor, cei doi foști soți nu mai păstrează legătura în prezent.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viața mea» și «viața lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu, potrivit viva.ro.

În 2008, CRBL s-a căsătorit cu Elena și împreună au o fiică pe nume Alessia.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

De ce arată Alexandra Velniciuc atât de bine

Tabu Tabu

Mesajul plin de melancolie al Iuliei Vântur direct din India

Tabu Tabu

8 Martie, ziua în care femeile nu primeau flori şi se luptau pentru nişte drepturi elementare

Andreea Damian

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Andreea Damian

Anamaria Petrișor merge pe urmele Mihaelei Runceanu

Tabu Tabu

Locuri magice in Bucuresti – episodul 7

realitatea

Scrie un comentariu