Home > Lifestyle > Claudia Motea a colindat Marea Adriatica la bordul unui yaht de lux

Claudia Motea a colindat Marea Adriatica la bordul unui yaht de lux

Remarcata pentru prestatiile sale pe Broadway si nu numai, actrita Claudia Motea a avut parte in aceasta vara de farmecul unei croaziere pe Marea Adriatica. Insotita de doi buni prieteni americani, ea a navigat in largul apelor Croatiei si s-a declarat incantata de ce a vazut si simtit  pe parcusrul calatoriei.

11420036_10152956798165669_1015125863_nPrietenii mei dragi din Los Angeles, Shari Hoffman si Dennis Dreith, compozitorul coloanei sonore a unor filme precum “Jurassik Park sau Familia Adams” m-au anuntat ca-mi ofera un cadou, o croaziera in Croatia, ce tine de portul Dubrovnik si insulele croate adiacente. In ultimii doi ani, din anumite motive obiective, refuzasem doua croaziere, una in Hawaii si alta in Caraibe. Aceasta croaziera, fiind a treia, trebuia sa sparga gheata, iar acceptul meu, i-a bucurat pe prietenii mei americani dornici de o aventura europeana, dar si pe mine, stiind ca acest lucru va insemna sa petrec un timp de calitate alaturi de doi oameni deosebiti. Desi imi dadusera o revista in care era scris despre aceasta croaziera, in imaginatia mea, imi inchipuiam o calatorie cu totul altfel, ceva ce–ti aduce aminte de filmul Titanic, dar fara acel final trist, sau ceva care tine de lumea lui Emil Racovita, pe un vapor care poate ajunge chiar la Polul Nord. Prietenii mei au inchiriat un yaht de lux si pentru ca m-au vazut destul de ingrijorata de a fi doar cu ei la carma, au luat si un capitan local, pe Skyper Luka. Calatoria pe Marea Adriatica a inceput din Portul Dubrovnik si timp de sapte zile, yahtul „Sun Sail” ne-a purtat in largul marii, ducandu-ne pe insulele Mijlet, Polace, Split, in diferite porturi unde ancoram, vizitam si mancam. Privelistea a fost biblica si cu asta  cred ca spun totul. In primele zile, soarele nu a fost prea generos dar, dupa doua zile, el a inceput sa ne insoteasca pretutindeni, luptandu-se din rasputeri cu vantul”, a povestit Claudia Motea.

1935585_1199482102181_7153433_n“Calatoria mea pe mare am luat-o si ca pe o provocare. Fiind artist, imi place sa ma expun la diferite aventuri, sa experimentez diferite lucruri noi, inedite, sa acumulez experienta…Asta o fac in termenii mei de risc. De exemplu, le-am spus ca voi merge in aceasta croaziera, dar e bine sa mai avem pe cineva cu noi. Shari si Dennis au propriile lor yahturi in Los Angeles, iar pentru ei, o calatorie pe Atlantic e ceva obisnuit. Cu toate acestea, m-am impus si alaturi de noi, l-am avut pe Skyper Luka, un capitan familiarizat cu apele Adriaticii, locurile, traditiile si obiceiurile oamenilor care locuiesc pe insulele pe care le-am vizitat. Preventiv, Shari mi-a adus medicamente si patchuri din America pentru a evita eventualul rau  de mare. Faptul ca n-am intalnit pirati, nu stiu daca e inca un lucru bun?! Ar fi fost mai palpitant, daca intrezaream macar pe unul? Glumesc!!!  In privinta alimentatiei, am fost super ok. Breakfast si lunch aveam pe yaht, iar seara mergeam la restaurant, de obicei, cel mai renumit restaurant, de pe insula la al carui tarm ancoram. Mi-aduc aminte de o cina mai speciala pe care am comandat-o cu cinci ore inainte de a ajunge la destinatie. In Portul Rosso am comandat Octopus under the bell– Caracatita sub clopot, o mancare  traditionala, gatita cu atata grija si pricepere de catre localnici. Timp de patru ore au lucrat la acest meniu”, a mai povestit Claudia Motea.

Articole asemanatoare
Cele mai spectaculoase destinații de vacanță din lume. Numărul 5 te va impresiona cel mai tare
Vacanță cu iubitul peste hotare? Ce greșeli fac multe cupluri când călătoresc
3 stațiuni din Grecia renumite pentru tavernele cu specific pescăresc
Iti faci ziua in vacanta? Iata 4 lucruri de care sa tii cont

Loading...

Comenteaza acest articol

Claudia Motea a colindat Marea Adriatica la bordul unui yaht de lux

by realitatea   2 min
0