Home > Lifestyle > Stiri > Când el este un mincinos patologic…

Când el este un mincinos patologic…

Dacă analizezi limbajul trupului, vei observa la partenerul tău o schimbare. Mincinoșii sunt în general mai agitați și mereu au nevoie de un timp scurt în care se vor gândi la urmatoarea frază pe care vor sa o zică, vorbesc mai repede, ezită contactul vizual și se fâstâcesc.

Dacă îl prinzi cu minciuna, va face tot ce-i stă în putință să-ți demonstreze că are dreptate, ba chiar se va enerva pentru că nu ai încredere în el și îi pui la îndoială cuvintele. Uneori bărbatul minte sub pretextul că dorește să te protejeze, empatia este preferata lui. Empaticii reușesc cu ușurință să identifice emoțiile celor din jur, mai ales cele care nu sunt exprimate.

Un emaptic citește cu ușurință orice ”mască”. Bărbatul este un mincinos patetic pentru că disimulează întodeauna, mereu încearcă să pară altceva. Gesturile trebuiesc interpretate! Ne ajută să-i citim pe cei din jurul nostru. Mincinosul face aceleași gesturi! Dacă reușim să le interpretăm, ne vom da seama mult mai ușor că cel de lângă noi nu este chiar atât de sincer pe cât credeam.

Articole asemanatoare
Jason barker
Povestea incredibilă a unui bărbat însărcinat
Noul parfum barbatesc Emblem by Montblanc
Ce a descoperit un BĂRBAT după ce a făcut un TEST DE SARCINĂ: Rezultatul I-A SALVAT VIAŢA
TATAL a 6 copii a descoperit, la 40 de ani, ca e FEMEIE (foto)

Comenteaza acest articol

Când el este un mincinos patologic…

by realitatea   1 min
0