Tabu
CULTURE

Concertul Julio Iglesias din 20 mai a fost reprogramat in iulie

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice.

Artistul spaniol va incepe a doua parte a turneului sau european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalenta.

Biletele achizitionate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, raman valabile pentru concertul din iulie, iar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vanzare de la care au fost procurate, incepand cu data de 18 mai 2015.

Julio Iglesias este un cantaret spaniol extrem de cunoscut si care a vandut peste 300 de milioane de melodii in 14 limbi, lansand peste 80 de albume. Este desemnat drept artistul latin cu cele mai mari vanzari din istorie dar si unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari din lume in general. Are un film despre propria viata, a carei coloane sonore ii apartine „La vida sigue igual”. Una dintre primele sale melodii, „Un canto a Galicia” a devenit numarul unu in mai multe topuri din Europa si s-a vandut in aproape 1 milion de exemplare in Germania anului 1970. La putin timp dupa a semnat un contract cu Statele Unite cu CBS International. Biletele la un concert de al sau au ajuns si la suma de 1.000$ fiecare, la un concert sustinut in Guineea Ecuatoriala in octombrie 2012. In anul 2013 a primit un premiu onorabil in China, Primul si cel mai Important Artist al Tuturor Timpurilor in China primit de la Sony Music China. Artistul este tatal cantaretului latino Enrique Iglesias, care de asemenea a sustinut concerte in Romania. Romania este tara pe care artistul a ales-o pentru a canta pe o scena pentru prima data in viata alaturi de fiul sau Julio Iglesias Jr.

 

ARTICOLE SIMILARE

Noi confirmari pentru Kings On Ice Olympic Gala

DiCaprio, replică pentru președintele Braziliei, care-l acuză că a finanțat incendierea pădurii amazoniene

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 2 noiembrie

realitatea

Costumele din „Prietenii tăi (Friends)” vor fi scoase la licitație pentru o cauză LGBTQ

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu