Tabu
Image default
CULTURE

Osunlade – invitatul special al burn Residency Showcase

Cei cinci DJ-I romani ajunsi in finala burn Residency sunt gata sa isi masoare puterile vineri, 15 mai, incepand cu ora 22:00, la Halele Carol din Capitala, intr-o seara speciala de showcase. Invitatul special al serii va fi Osunlade.

Ajuns deja la cea de-a 4-a editie, burn Residency este in prezent cea mai mare competitie de DJ dedicata in intregime descoperirii si cresterii tinerelor talente in materie de muzica electronica. Kurtiss Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro si Mystik Vybe sunt cei cinci DJ romani care s-au calificat in cursa pentru premiul cel mare si care sunt invitati sa mixeze in cadrul burn Residency Showcase, pe 15 mai, la Halele Carol.

Dupa ce vor incalzi scena din Capitala, mixurile celor 5 finalisti vor ajunge direct pe frecventele Radio Sonica din Ibiza. De aici, juriul international va hotari cine va fi DJ-ul roman care isi merita rezidenta in insula muzicii electronice. El va avea drept mentor unul dintre cei mai mari DJ de muzica electronica, si anume Carl Cox, in bootcamp-ul de pe insula, avand sansa sa devina urmatorul superstar din Ibiza care va castiga marele premiu de 100.000 euro.

Invitatul special al serii de vineri de la Halele Carol va fi preotul hirotonisit al religiei africane Ifá, OSUNLADE, care isi va face auzita spiritualitatea prin percutia tribala si chiar influentele latine si braziliene ale muzicii sale. Lineup-ul va fi completat de castigatorul editiei locale burn Residency 2014, BOg si de Fouchat.

ARTICOLE SIMILARE

OSCAR DE LA RENTA – moartea unui fashion guru

realitatea

Nudul ascuns a lui Picasso, dezvăluit cu ajutorul inteligenţei artificiale

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Pharrell Williams își schimbă tonul despre versurile din Blurred Lines: N-am înțeles inițial

realitatea

Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee

Andreea Damian

Documentarul despre lagărele de concentrare naziste produs de Netflix a supărat Polonia

Andreea Damian

Scrie un comentariu