Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Ricky Gervais l-a supărat pe Tom Hanks deși cel mai șifonat a ieșit CEO-ul Apple Tim Cook

Comediantul Ricky Gervais a prezentat cea de-a 77-a ediție a premiilor anuale ale Globului de Aur duminică seară, cu un șir de glume destul de incomode în monologul său de deschidere.

Printre vedetele de la Hollywood aflate la Beverly Hilton din Beverly Hills, California, se afla și Tom Hanks – iar reacțiile sale la monolog au devenit rapid cea mai memorabilă parte a evenimentului.

Prima dintre mai multe reacții acre ale lui Hanks a apărut după ce Gervais a făcut o glumă despre actrița Felicity Huffman, spunând că el a ajuns la ceremonia de premiere într-o mașină care ar fi avut o plăcuță de înmatriculare realizată chiar de actriță (care a fost condamnată la două săptămâni de închisoare pentru rolul ei în scandal de admitere la facultate).

Soția lui Hanks, actrița Rita Wilson, a părut și ea șocată de glumă. Pe măsură ce monologul lui Gervais a continuat, glumele sale au fost atacuri tot mai directe la vedetele de la Hollywood, scenariștii și regizorii din sală. Iar Hanks a fost surprins de mai multe ori cu o mimică nu foarte plăcută, generând și mai multe fotografii de reacție care circulă online.

Pentru că știa că glumele sale nu sunt iubite de către colegii săi, Gervais a spus de mai multe ori pe tot parcursul monologului că „nu-i pasă” de evenimentul Globurilor de Aur, nici de reacțiile oamenilor și a atribuit lipsa de grijă faptului că aceasta va fi ultima dată când le va prezenta.

Câteva dintre glumele lui Gervais:

Spuneți că v-ați trezit, dar companiile pentru care lucrați sunt – Apple, Amazon, Disney – dacă Isis ar începe un serviciu de streaming, v-ați suna agentul imediat, nu-i așa? Cu referire la faptul că The Morning Show este produs de Apple TV el a continuat – moralitatea despre care se vorbește în film, ah, e atât de drăguț ca aceasta să vină exact de la o companie care administrează fabrici care exploatează copiii în Asia. De remarcat că în sală de afla și CEO-ul Apple – Tim Cook care s-a mai și bucurat că participă la spectacol. Bine, înainte să audă monologul.

Dacă câștigați un premiu în această seară, nu îl folosiți ca platformă pentru a susține un discurs politic. Nu sunteți în poziția de a prezenta publicului nimic despre nimic. Nu știți nimic despre lumea reală. Majoritatea dintre voi ați petrecut mai puțin timp în școală decât Greta Thunberg. Dacă câștigați, veniți, acceptați micul premiu, mulțumiți agentului și dumnezeului vostru și pa.

Actorii care joacă acum în filmele de la Hollywood tip fantasy cu supereroi poartă măști și căciulițe și costume foarte strâmte. Jobul lor nu mai este cel de actor ci de mers la sală de două ori pe zi și luat steroizi.

Din fericire pentru mine, presa străină de la Hollywood abia vorbește engleză.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day

Andreea Damian

Tendințele modei: 5 piese vestimentare care ar trebui să se afle în dulapul tău în 2021

Andreea Damian

Update: FAMILIA nu are bani sa ridice cadavrul! CIOABA, regele rromilor, a murit in Turcia!

Snoop Dogg a făcut Bogata, județul Mureș, „vedetă” din nou! Ce a filmat în sat

Andreea Damian

Festivalul Eforie Colorat – peste 200 de evenimente pe toată durata verii

Andreea Damian

Rona Hartner, pe moarte! Sora ei a dat vestea tristă despre actriță: „Își trăiește ultimele clipe“

Andreea Damian

Scrie un comentariu