Tabu
Image default
BEAUTY

Contouring icecream: tehnica de machiaj super simplă care ridică fața

Această metodă foarte la modă în acest moment pe rețelele de socializare constă în aplicarea corectorului, a fardului de obraz și conturarea unul sub altul. Rezultatul este natural și creează un joc de umbre care ridică fața.

Pe rețelele de socializare apar multe tehnici în jurul machiajului și sunt mai mult sau mai puțin originale. Printre acestea am trecut în revistă și fardul de obraz negru, o nuanță surprinzătoare la prima vedere dar odată aplicat, apare mai degrabă mov, o nuanță ideală pentru tenul mat și închis la culoare. Am văzut și tendința genelor „picior de păianjen”, care constă în aplicarea rimelului și tăierea genelor false în mai multe bucăți înainte de a le lipi la culoare cu genele. Efect cu aspect de păpușă garantat. Pe rețelele de socializare a circulat o altă modă, este un machiaj curcubeu al cărui scop este să creeze cu fardurile de pleoape un caleidoscop de culori sub ochi.

Pentru a-ți sculpta fața, mai multe metode originale înfloresc și pe Tik Tok sau Instagram. Cel mai recent? „Contouring icecream”. Nu este un machiaj comestibil! Principiul este de a aplica de la tâmplă până sub ochi straturi diferite de produse unul sub celălalt trasând o linie cu fiecare dintre aceste materiale. Iată pașii de urmat!

Aplicați corectorul de la tâmplă până sub ochi cu o lățime de un centimetru
Chiar mai jos, reproduceți o linie similară depunând fardul de obraz, care va trece foarte ușor deasupra pomeților
Faceți același lucru mai jos, cu conturarea
Terminați cu o a doua linie de corector, care trebuie plasat la nivelul golului obrazului.

Înseamnă ceva pentru tine această stratificare de culori? Amintește de aromele de vanilie, căpșuni și ciocolată ale înghețatei. De aici vine denumirea tendinței „contouring icecream”.

Cum să amesteci bine produsele

În ceea ce privește tipul de machiaj, ai nevoie de formule ultra cremoase pentru a le putea amesteca perfect pe epidermă fără a lăsa urme. Pentru a face acest lucru, folosește un burete tip beauty blender bine umezit cu apă, apă florală sau chiar un spray de fixare și bate ușor totul. Poți folosi și degetele sau o perie densă, dar materialele se pot amesteca mai puțin ușor. În ceea ce privește gestul, pentru un rezultat impecabil amestecă bine pe orizontală și rând cu rând, evitând amestecarea culorilor între ele.

Rezultatul? Fața ta pare ușor ridicată, pomeții sunt frumos evidențiați, iar trăsăturile feței sunt mai asertive și mai rafinate.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile cele mai atractive au talia cu 30% mai mică decât șoldurile

realitatea

Xonia dezvaluie secretul tenului ei impecabil

10 trucuri pentru a scapa de aspectul de “par gras”

realitatea

Vopsirea părului | 9 greșeli care te fac să arăți mai în vârstă

Andreea Damian

5 Tratamente antiacnee eficiente

Medicamentul care face gene mai lungi, ca efect secundar

realitatea

Scrie un comentariu