Tabu
PEOPLESlider

CRBL, accident cu motocicleta. Artistul a fost adus la un spital din Capitală

CRBL, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat duminică de urgență la spital, după ce s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Evenimentul rutier s-a produs în orașul Hațeg, județul Hunedoara.

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a comunicat IPJ Hunedoara, conform News.ro. 

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, persoana care conducea motocicleta este CRBL.

CRBL a făcut primele declarații după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă duminică, în judeţul Hunedoara.

“Sunt bine. Sunt foarte bine. Se poate şi mai bine, dar sunt foarte bine. În câteva zile vă povestesc”, a declarat CRBL, care a fost transferat la un spital din Capitală.

În urma evenimentului rutier, artistul s-a ales cu răni. Astfel, a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. CRBL și bărbatul de 46 de ani, șoferul autoutilitarei, au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Astfel, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Grădina Botanică din București se transformă în Grădina Luminilor

Andreea Damian

A fost confirmat cel de-al treilea film Wonder Woman. Când va fi lansat

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni

realitatea

Roxen și-a schimbat look ul pentru o reclamă

Tabu Tabu

The Witcher a fost filmat la castelele reale din Ungaria, Austria și Polonia

realitatea

Ioana Ginghină îmbracă din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta

Andreea Damian

Scrie un comentariu