Tabu
PEOPLESlider

Cristina Cioran, dezvăluiri uluitoare despre împăcarea cu Alex Dobrescu

La finalul anului trecut, Cristina Cioran și-a luat fetița și lucrurile și a părăsit casa unde locuia împreună cu Alex Dobrescu, însă în ciuda tuturor speculațiilor apărute în spațiul public, cei doi au păstrat legătura.

În ultima vreme, cei doi au fost surprinși împreună fie în casa unde au locuit, fie în club ori restaurant, iar recent, s-a aflat că cei doi au fost la un pas de împăcare. Deși Cristina Cioran i-a mai dat o șansă lui Alex Dobrescu, din păcate, cei doi nu au reușit să se împace.

„Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul că ar fi culmea să nu-l iubească. În legătură cu mine, nu se poate nimic, adică s-a terminat și aia e….El mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței, nu o relație între noi doi, o relație normală….Nici eu nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă, habar nu am, mie nu-mi spune lucrurile pe care le-a spus în presă. M-a cerut în căsătorie, dar acum ceva vreme, noi vorbim de acest interviu. Eu știu că mă iubește, dar mă iubește în felul lui”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars.

Recent, Alex Dobrescu a spus că încearcă să facă relația cu mama fiicei lui să meargă din nou.

”Am riscat și relația cu Cristina Cioran și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea. Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.

Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel.”, a declarat Alex Dobrescu.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete nascute pe 29 august!

realitatea

Lady GaGa a primit de ziua ei un cadou absolut fantastic!

realitatea

Show-ul „Keeping Up with the Kardashians” a ajuns la final. Reacția lui Kylie Jenner

Andreea Damian

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

Cât costă papucii din blană de oaie cu care Loredana face furori pe internet

Andreea Damian

Scrie un comentariu