Home > Fără categorie > CRUDU si PAMFILE agresate de fotbalistii Stelei

CRUDU si PAMFILE agresate de fotbalistii Stelei

Gigi Becali dă de pâmânt cu jucătorii Stelei, Mihai Costea şi  Gabi Matei, pe care ii acuza de brutalitate in relatiile cu asistentele lui Capatos de la “Un Show Pacatos”.

Finanţatorul clubului din Ghencea îi face praf pe cei doi fotbalişti, despre  care spune că a auzit că şi-au agresat iubitele, pe Daniela Crudu şi Mădălina  Pamfile.

“Mihai am înțeles că nu prea are șanse să joace, e boem. Am mai aflat și eu  câte una, acum. Cică de Crudu el trage, el vrea să fie cu ea. A ars-o cu țigara. Și celălalt, Gabi Matei tot așa! Cică a tăiat-o pe mâini pe Mădălina aia! Ei așa  sunt, se dau bărbați macho, șmecheri. Măcar Gabi Matei a terminat relația!  Mădălina zice merci că a scăpat! Se dădea șmecher și bătăuș țărănoiul, auzi!  Gata, a venit la Steaua, a dat de bani, e șmecher cu gagicile”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Mai mult: Gigi Becali îşi face praf jucătorii: “Costea a ars-o cu ţigara pe Cruduţa, iar Matei a tăiat-o la mâini pe Pamfile! Se dau şmecheri!” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

CRUDU si PAMFILE agresate de fotbalistii Stelei

by   1 min
0