Tabu
Image default
FASHION

Culoarea la modă care trebuie adoptată în această toamnă-iarnă 2023-2024, văzută în timpul ultimelor Săptămâni ale Modei+

Toamna se apropie cu pași repezi și, odată cu ea, sfatul editorilor de modă este de a trece la o garderobă de sezon. Au dispărut rochiile lungi ultra-fluide care ne-au însoțit toată vara, la fel ca topul. Este timpul să scoți în evidență piesele tale preferate de toamnă, de la cizme de piele întoarsă, la costumul pantalon elegant și la modă, inclusiv imprimeul cheie al sezonului.

Și dacă dorești să încorporezi o mică noutate, de ce să nu cedezi celei mai la modă culori a momentului? De fapt, ea a fost văzută de mai multe ori la prezentările de modă ale caselor importante de lux recent. Deci, evident, aceste piese Haute Couture nu sunt potrivite pentru toate buzunarele dar Săptămânile Modei ne permit să luăm temperatura tendințelor pe care le vom găsi aproape peste tot. De data aceasta este roșu, disponibil în toate nuanțele sale. Am putut vedea piese superbe în cadrul defilării de modă Fendi pentru a prezenta colecția Haute Couture Toamna-Iarna 2023 la Paris, dar și pe cea a casei Hermès pentru colecția Ready-to-Wear.

Cum să adoptăm roșul, culoarea ultra trendy a toamnei?

Nu a durat mult până când TikTok, rețeaua care monitorizează și lansează tendințe, a prins această culoare de toamnă măgulitoare și chintesențială. Roșul se găsește în majoritatea videoclipurilor despre culorile sezonului. Fie că este roșu aprins, vișiniu, roșu vin, cireș, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți și roșul care îți îmbunătățește tenul și părul.

Dacă vrei să adopți această culoare, poți alege cizme maxi roșii care vor adăuga un plus de pep unei ținute mai soft. Dar funcționează și cu o geantă de mână!

Dimpotrivă, poți opta pentru un total look, în aceeați nuanță (de ce nu costumul cu pantaloni pentru a combina tendințe) sau amestecând diferite nuanțe de roșu cu variații subtile. Și există întotdeauna varianta simplă și eficientă: un pulover roșu mare și confortabil, purtat peste blugi, un aspect grozav și confortabil garantat!

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce tip de sutien să porți sub diferite ținute

Andreea Damian

Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele

Andreea Damian

Vogue Italia promovează modelele de culoare

realitatea

Cu ce se mai ocupă Jason Wu?

realitatea

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

FASHION SHOW ⎥ Fendi și culoarea ca remediu pentru criză

Ciocîrlan

Scrie un comentariu