Tabu
Image default
FASHIONSlider

Sfaturi de la stiliștii lui Kate Middleton și Meghan Markle care ne-ar putea fi de folos

Elegant, șic și modern în același timp, cam așa ar putea fi descris stilul vestimentar al celor două ducese!

Stiliștii au analizat cele mai impresionante ținute ale lui Meghan Markle și ale Ducesei de Cambridge și au descoperit cele mai importante caracteristici pe care aceste doamne le folosesc în stilul lor.

Majoritatea femeilor sunt speriate să poarte culori îndrăznețe, dar nu Kate Middleton. Roșul este una dintre culorile preferate ale Ducesei pe care le folosește atât în ​​ținutele de zi cu zi, cât și în cele de seară. Lui Meghan îi plac și culorile purpurii. Este demn de remarcat faptul că aceste două doamne poartă nuanțe diferite.

Diferite modele de costume. Statutul regal o obligă pe Kate să aleagă stilul clasic; ducesa are zeci de costume. În același timp, ea preferă fustele deasupra genunchiului și sacourile cu talia accentuată. Meghan îi urmează exemplul.

Rochia-teacă. Acest model de rochie ascunde bine unele imperfecțiuni, alungește silueta și face ținuta și mai feminină. Kate optează deseori pentru rochia-teacă pentru ocaziile formale, preferând nuanțele neutre.

Nuanțele pastel care se potrivesc cu tonul pielii. În ținutele lui Kate Middleton observăm adesea nuanțe de albastru deschis, care, bineînțeles, i se potrivesc de minune. În timp ce Meghan preferă o altă gamă: tonurile de maro-bej.

Ținutele monocrome. Stofele monocrome se combină perfect cu croielile complexe și invers. Această combinație nu încărcă ținuta, făcând-o elegantă și sofisticată.

Pantaloni skinny și cămașă albă. Cămașa albă arată întotdeauna simplu și elegant în același timp. Puteți înlocui cămașa cu o bluză, iar culoarea poate fi albastră sau albă.

Albul. La momentul actual ținutele albe sunt perfecte nu doar pentru seară, ci și pentru fiecare zi. Adăugați un accesoriu original și veți obține ținuta perfectă.

Paltonul este un alt articol vestimentar din garderoba noastră, iar ducesele știu, cu siguranță, cum să-l poarte.

Imprimeul floral. Ambele ducese preferă rochiile cu imprimeul floral, acestea fiind simple, dar elegante în același timp.

Rujurile nude, pastelate. Kate preferă rujurile în nuanțe delicate sau poate renunța la ele, preferând să se concentreze asupra ochilor. Meghan folosește adesea aceeași tehnică, înlocuind nuanțele saturate cu cele pastelate.

Îmbrăcăminte la prețuri accesibile pentru ținutele de fiecare zi. În viața de zi cu zi, Kate Middleton preferă haine simple, dar cu gust. Aceasta poartă haine de la mărci mai obișnuite precum Topshop sau Zara.

ARTICOLE SIMILARE

Încălzirea globală accelerată va devasta omenirea până în 2050, arată un raport oficial

Andreea Damian

Festivalul de la Cannes 2022, lista câștigătorilor. Filmul recompensat cu Palme d’Or

Andreea Damian

În culise la New York Fashion Week | Ce tendințe de machiaj și coafură vom vedea în toamna/iarna 2021

Andreea Damian

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

Andreea Damian

Milla pentru Escada

realitatea

Scrie un comentariu