Tabu
PEOPLE

De ce a sărit actorul Florin Piersic la “gâtul” lui Lucian Mândruță

florin-piersic

Maestrul Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi dar și cel mai longeviv. Este recunoscut pentru că vorbește mult, însă este simpatic și televiziunile încă îl mai cheamă la emisiuni sau îi dedică seri speciale. Iată că actorul a aflat că va avea o astfel de seară și a împărtășit vestea pe rețelele de socializare.
“Tocmai am aflat de la bunul meu prieten și colaborator din televiziunea română, că astăzi la opt searala emisiunea Gala Umorului îmi este dedicată. Mulțumesc! Mă voi uită cu plăcere! Vă pup, copii!”, a scris actorul fericit pe paginile de socializare. Însă această stare i-a fost stricată de Lucian Mândruță care a vrut să facă o glumă și s-a ales cu un comentariu acid din partea maestrului de 84 de ani.

lucrian-mandruta“Eu încep să mă uit pe la 11, deci o iau cam de la jumătate… ))”, a scris Lucian Mândruță. Iar Florin Piersic i-a raspums: “Mă, ai dracului sunteți voi ăștia din televiziuni! Ați învățat-o una și bună și pe aia o țineți fără sfârșit: “Piersic vorbește mult”. Păi de ce m-am făcut actor? Că să tac?! Să vorbesc prin semne? Măcar spre deosebire de alții, eu am ce spune…Dar nu sunt supărat. Te pup, Mândruță!”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi, mărturisiri despre venirea pe lume a Verei

Tabu Tabu

Roxana Blagu ex Trident, party pentru viitorul băiețel

Tabu Tabu

Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex

realitatea

Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Andreea Damian

Adele, fotografia care a stârnit uimirea tuturor

Andreea Damian

Franța încă învață ce e rasismul și o demonstrează cu procesul rapperului Nick Conrad

Andreea Damian

Scrie un comentariu