Tabu
Image default
LIFESTYLEShop

Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?

Indiferent de evenimente, de natura lor, atunci când alegi un restaurant trebuie să te simți ca acasă. Asta este valabil pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba despre nuntă, botez, mese festive, conferințe, zile de naștere, întâlniri de afaceri. Contează confortul ospitalitatea gazdei, calitatea personalului specializat și în general toată organizarea, pentru ca un eveniment să fie unic, de neuitat.

Spune ”DA” într-un restaurant definit prin eleganță și rafinament!

Deși este sezonul rece, nu lăsa frigul de afară să-ți strice nunta, un eveniment atât de important din viața ta. În ultimii ani, mulți tineri se căsătoresc toamna, primăvara, sau chiar în mijlocul iernii. Faptul că oamenii se căsătoresc când este rece afară, nu înseamnă că este o alegere rea; am putea spune că nu există o dată proastă pentru a te căsători, fiecare nuntă este frumoasă, are farmecul ei special.

Ține cont că în interiorul multor restaurante București sunt peste 20-22 de grade, deci poți avea cu siguranță o locație potrivită pentru invitați chiar și în anotimpul rece. Prin urmare, nunta poate fi senzațională, indiferent de temperaturile scăzute din țară. Dacă alegi un restaurant corect, care include toate ofertele pentru a crea exact acea atmosferă pe care o cauți, credem că ai făcut alegerea ideală pentru un astfel de eveniment.

Dacă dorești să sărbătorești un eveniment privat într-un restaurant modern, definit prin eleganță și rafinament, îți sugerăm să faci o căutare online de restaurante din Capitală. În acest fel vei putea găsi cele mai bune restaurante de toate tipurile din București pentru sărbătorirea diferitelor evenimente. Există restaurante de lux, sofisticare, cu terasă, cu spațiu pentru fumători, cu multe alte facilități care merită cunoscute. Acestea sunt perfecte pentru sezonul nunților din anul 2020, dar și pentru alte evenimente importante, ofertele lor fiind la prețuri wow, fără concurență.

La cele mai bune locații evenimente București poți avea parte de o atmosferă deosebită la petrecerile speciale din viața ta. Există multe lucruri pe care trebuie să le iei în calcul, în alegerea unui restaurant. Ideea este ca locația să-ți ofere cea mai bună experiență și noaptea perfectă alături de persoanele dragi, familie, prieteni, colegi, etc.

Un restaurant care este bine ales trebuie să ofere cea mai bună calitate a elaborărilor gastronomice, iar în funcție de ele, ai putea alege un meniu special, care poate fi în stil românesc, italian, mexican, francez, american. Desigur alături de mâncărurile de cea mai bună calitate, trebuie să existe și diferite sortimente de vinuri, cocktail-uri și băuturi răcoritoare.

Te sfătuim să ții cont de lista de invitați atunci când alegi un restaurant. Dimensiunea grupului de invitați contează, stabilirea meselor pentru fiecare grup (de rude, familie, prieteni, colegi) nu se face la întâmplare într-o locație. Spre exemplu, mesele pentru prieteni pot fi poziționate mai aproape de boxe, pentru că muzica nu îi va deranja pe tineri, iar masele pentru rudele mai în vârstă trebuie astfel alese, încât acești invitați să aibă o vedere bună spre ringul de dans, unde se vor distra mireasa, mirele și ceilalți oaspeți.

decoratiuni

Un alt aspect important este stabilirea bugetului, evaluarea costului pentru fiecare oaspete, asta îți poate oferi posibilitatea de a varia și numărul de invitați, la nunta ta.

Indiferent de eveniment, este bine să faci planurile din timp, să primești rezervarea la restaurantul ales pentru a scăpa de acest stres – al găsirii unei locații bune, la care cel puțin oaspeții de onoare se vor simți cu totul special.

După ce ai ales restaurantul, nu mai rămâne decât să transformi acel loc într-o sărbătoare de basm, prin decor și ornamente deosebite, special alese și cu ajutorul unui consilier de specialitate, care se ocupă cu diferite evenimente. Poți folosi de exemplu: aranjamente florale, sfeșnice, lumânări, baloane, perdele cu lumini decorative, bețișoare parfumate, covor roșu, pahare deosebite pentru miri și nași, etc. Dacă vrei să-ți reduci din costuri, poți apela la o strategie folosită în mod frecvent la evenimente, aceea de a cere rudelor sau prietenilor apropiați să participe activ la pregătirea sălii, în ceea ce privește: decorarea, muzica, fotografiile și altele. Astfel vei putea renunța la plata unor furnizori și te vei încadra în buget.

Atunci când te căsătorești, cu siguranță îți dorești să ai locația perfectă, în care să te distrezi, înconjurat fiind de oameni dragi. Important este ca mirele și mireasa să știe ce doresc să experimenteze la evenimentul lor: o nuntă cu tematică, o nuntă intimă într-un loc special, o mega petrecere cu prieteni și așa mai departe. Ce anume vor face la acel eveniment, va rămâne o amintire de neuitat pentru ei și invitați.

Atunci când te căsătorești trebuie să te concentrezi pe ceea ce îți dorești și mai puțin pe invitați. Nu trebuie să alegi totul pentru a-i mulțumi pe ceilalți, pentru că în mod normal oaspeții ar trebui să fie încântați să vadă un cuplu fericit. Prin urmare, dacă faci nunta pe placul tău, nu înseamnă că ești egoist. Poți începe din timp, cu planificarea potrivită stilului tău, cu stabilirea unui buget clar și alegerea unei locații bune, pentru a te bucura de un eveniment perfect alături de familie, colegi și prieteni dragi.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să spui NU

realitatea

Cum planifici perfect o nunta

realitatea

Obezitatea poate fi contagioasă

Tatăl unei cunoscute prezentatoare a cumparat Palatul Ştirbey

Mihai Bendeac recunoaşte CEL MAI PENIBIL MOMENT AL EXISTENŢEI

Fiecare femeie se transformă, în final, în mama ei. De la ce vârstă începe procesul

Andreea Damian

Scrie un comentariu