Tabu
lifestyle

Cum am cunoscut-o pe Ayo…

Am avut ocazia să o cunosc pe Ayo..exagerez când spun "cunosc", dar cel puțin am strâns-o la piept (mai mult ea pe mine) și am făcut cunoștință cu ea..  Acum știu că sună de fapt mai mult a "groupie", dar eu sincer nu credeam că am să mă entuziasmez atât de tare la vedere ei.

Oportunitatea a venit din partea unei prietene care m-a invitat să merg cu ea la Radio Guerrilla (un etaj mai sus de Tabu) și acolo am ascultat-o live. Impresii? Pai… Pe lângă faptul că este înaltă, suplă și se îmbracă atât de frumos.. pur și simplu radiază. Are acea liniște interioară care reușește să răzbată și în exterior, răspândindu-se asupra celor din jur.

E toată un zâmbet, e amuzantă și are o voce care umple fiecare spațiu gol (pentru că a cântat live în studioul Guerrilla). După ce i-am ascultat interviul pentru radio și după ce a semnat (cu multă răbdare și bună-dispoziție) multe coperte de albume și multe postere, în sfârșit am reușit să fac poze cu ea. Când m-a luat de umăr am avut o reacție foarte ciudată de a mă cuibări la pieptul ei (ea înaltă, eu pitică), de parcă nimic rău n-ar putea să ți se întâmple cât ești cu ea.

Nu știam ce să-i spun, mai ales că nu eram singură pe acolo, dar la plecare tot ce mi-a trecut prin cap a fost un… "Bless you", pentru că pare a fi o binecuvântare pentru cei din jurul ei. Atât ea, cât și muzica ei…

Mergeți să ascultați o voce binecuvântată, diseară, la 19.00, la Bestfest!

Ps Åži mi-a zis și ea "Bless you, too"…poate chiar sunt groupie

ARTICOLE SIMILARE

Loredana Chivu, noua papusa Barbie!

Prima poză cu hărțuitorul Keirei Knightley

realitatea

Se aproprie cel mai mare eveniment muzical

Top 5 cele mai neatrăgătoare corpuri de vedetă

realitatea

Marilyn Monroe vrea ca Brad și Angelina să se mute în casa în care a murit

realitatea

Top 10 limbi celebre

realitatea

Scrie un comentariu