Home > Lifestyle > Stiri > Cum am cunoscut-o pe Ayo…

Cum am cunoscut-o pe Ayo…

Am avut ocazia să o cunosc pe Ayo..exagerez când spun "cunosc", dar cel puțin am strâns-o la piept (mai mult ea pe mine) și am făcut cunoștință cu ea..  Acum știu că sună de fapt mai mult a "groupie", dar eu sincer nu credeam că am să mă entuziasmez atât de tare la vedere ei.

Oportunitatea a venit din partea unei prietene care m-a invitat să merg cu ea la Radio Guerrilla (un etaj mai sus de Tabu) și acolo am ascultat-o live. Impresii? Pai… Pe lângă faptul că este înaltă, suplă și se îmbracă atât de frumos.. pur și simplu radiază. Are acea liniște interioară care reușește să răzbată și în exterior, răspândindu-se asupra celor din jur.

E toată un zâmbet, e amuzantă și are o voce care umple fiecare spațiu gol (pentru că a cântat live în studioul Guerrilla). După ce i-am ascultat interviul pentru radio și după ce a semnat (cu multă răbdare și bună-dispoziție) multe coperte de albume și multe postere, în sfârșit am reușit să fac poze cu ea. Când m-a luat de umăr am avut o reacție foarte ciudată de a mă cuibări la pieptul ei (ea înaltă, eu pitică), de parcă nimic rău n-ar putea să ți se întâmple cât ești cu ea.

Nu știam ce să-i spun, mai ales că nu eram singură pe acolo, dar la plecare tot ce mi-a trecut prin cap a fost un… "Bless you", pentru că pare a fi o binecuvântare pentru cei din jurul ei. Atât ea, cât și muzica ei…

Mergeți să ascultați o voce binecuvântată, diseară, la 19.00, la Bestfest!

Ps Åži mi-a zis și ea "Bless you, too"…poate chiar sunt groupie


Loading...

Comenteaza acest articol

Cum am cunoscut-o pe Ayo…

by realitatea   1 min
0