Tabu
PEOPLE

Cum arată acum fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu

andreea berecleanu si andrei zaharescu

Multe vedete de televiziune, cu care v-ați obișnuit de pe micile ecrane, sunt părinți cu state vechi și au copiii deja adolescenți. Este și cazul fostei știriste Andreea Berecleanu, care are doi copiii împreună cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, pe Eva și Petru. Despre acesta din urmă Tabu îți spune mai multe și îți oferă imagini în exclusivitate.
Puștiul fostei știriste are 16 ani și este un tânăr rebel care se înțelege foarte bine cu cei din familia lui. Momentan stă cu mama lui, Andreea Berecleanu, care încearcă să fie un părinte bun și să se înțeleagă cu puștiul.

andreea berecleanu si copii ei
andreea berecleanu si copii ei

Îi face mancare acasă sau cumpără ce își dorește pe timp de izolare și încearcă să-l țînă în casă. Puștiul și-a făcut cont pe rețelele de socialziare și mai postează acolo divrese imagini, însă mama lui a povestit că este dificilă viață cu un adolescent, mai ales în izolare, cum este toată lumea în aceste zile de pandemie. Andreea Bereckeanu a mai povestit despre acesta că îi place să vadă filme și seriale.

petru zaharescu
petru zaharescu

Îi place foarte mult sportul și tot ce ține de automobilism. Nu este pasionat de televiziune așa cum au fost părințîi lui și ii place să aibă prieteni. Merge deseori la evenimente de familie și se fotgrafiază cu ai lui, cu sora lui Eva care este plecată la studii în Londra și vorbesc din când in când la telefon și pe rețelele de socializare. Petru a moștenit din frumusețea părinților săi, însă seamănă mai mult cu mama sa, Andreea Berecleanu.

ARTICOLE SIMILARE

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Andreea Damian

O vedetă de pe Youtube a renunțat la veganism pentru că dieta i-a cauzat mari probleme de sănătate

Andreea Damian

Carmen Negoiță s-a pozat goală la 40 de ani

Tabu Tabu

Fergie a fost desemnată femeia anului

realitatea

6 lucruri neștiute despre Ana Morodan – “Contesa digitală”

Tabu Tabu

Celine Dion a anunțat sfârșitul: „A fost o experiență incredibilă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu