Tabu
PEOPLESlider

Cum arată acum Mariana Dănescu, actrița care a jucat-o pe Lili din serialul „La Bloc”

Actrița Mariana Dănescu, cunoscută drept Lili din serialul „La Bloc”, continuă să facă actorie, performând la Teatrul Metropolic din București. 

Ultima sa apariție a atras atenția, demonstrând că artista s-a menținut în formă chiar și după atât de mulți ani.

De curând, Mariana Dănescu, în vârstă de 55 de ani, a surprins cu cea mai recentă apariție, în afara scenei de la teatru. Îmbrăcată într-un costum negru, elegant, ea a ținut un discurs unor copii la bibliotecă.

„Educația prin teatru, un nou proiect dedicat tinerilor. La inițiativa actriței Teatrului Metropolis București, dr. Mariana Dănescu, am organizat prima întâlnire la #biblioteca. Împreună ne propunem să valorificăm patrimoniul cultural de care dispunem și să îl facem cunoscut și tinerei generații prin joc și joacă”, a fost mesajul postat de Biblioteca Metropolitană din București.

Imagine

În anul 2013, Mariana Dănescu a vorbit despre cum și-a început cariera în actorie prin rolul lui Lili din serialul „La Bloc”.

„Am fost sunată şi invitată să particip la o selecţie în vederea efectuării distribuţiei primului sitcom românesc. M-am prezentat, m-am desfăşurat artistic şi apoi… m-am mutat definitiv la ei La bloc! Am fost norocoasă, pentru că s-au prezentat foarte multe actriţe pe acest rol şi eu l-am câştigat! Filmam destul de mult timp! Dar eram obişnuită de la teatru! Asta e, când am ales să fiu actriţă am ştiut foarte bine ce implică această meserie!”, a declarat actrița.

Ea recunoaște că una dintre cele mai mari provocări din viața ei de actriță a fost chiar rolul lui Lili, fiind și primul său rol dintr-un serial de televiziune.

„Îmi place provocarea! O provocare a fost şi Lili din La Bloc. A fost prima participare într-un serial de televiziune. Şi rolul interpretat era un gen nou pentru mine. Dacă genul de femeie care este Lili nu m-ar fi distrat şi pe mine, poate nu l-aş fi interpretat. Când a început sitcomul nu mai speram să am un copil. Din cauza sarcinii mele, textele au fost adaptate. Ideea de a filma naşterea a fost a regizorilor Răzvan Săvescu şi Radu Dragomir”, a mai afirmat Mariana.

Mariana Dănescu este căsătorită cu Gabi Capră, alături de care are 2 copii, un băiat, Mihăiță, cel pe care l-a și născut în timpul filmărilor, și o fată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai

Tabu Tabu

Afla care sunt articolele care au luat cu asalt saptamana modei de la New York!

realitatea

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

realitatea

Caracteristicile care fac o femeie să pară mai tânără

Andreea Damian

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

Ioana Ginghină te sfătuiește ce să faci dacă vrei să-ți salvezi căsnicia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu