Tabu
PEOPLESlider

Catrinel Menghia, apariții elegante pe covorul roșu de la Cannes 2024

Catrinel Menghia e prezentă și anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes, care se desfășoară în perioada 14 mai – 25 mai. 

Românca, care a născut anul acesta al doilea copil, un băiețel, a luat parte la premiera filmului „The Apprentice”, în care joacă și Sebastian Stan, dar și la o petrecere Chopard.

La ediția de anul acesta, actrița în vârstă de 38 de ani a făcut din nou furori pe covorul roșu. Catrinel Menghia a născut la finalul lunii martie, iar apariția ei de acum este una cu adevărat surprinzătoare, scrie unica.ro.

Ea a participat la premiera filmului „The Apprentice”, făcându-și apariția într-o rochie vișinie, strălucitoare, pe un umăr și o despicătură adâncă pe picior. A arătat perfect în fața fotografilor, care i-au surprins silueta la scurt timp după naștere.

Imagine

Aparițiile ei în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2024 nu s-au oprit aici, ea a fost invitată și la o petrecere a casei de bijuterii Chopard. Acolo, vedeta a îmbrăcat o rochie extravagantă, nude, cu detalii strălucitoare.

Dincolo de succesul în carieră, românca a avut și un motiv mare de sărbătoare. Băiețelul ei Leon a împlinit două luni. Cu această ocazie, pe Instagram, Catrinel Menghia a postat mai multe fotografii de familie, în care apar și fetița Caroline, dar și mezinul familiei.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum obții brânza mozzarella acasă. Iată ce secret folosesc bucătarii italieni

Andreea Damian

Dan Bittman, motivul incredibil pentru care nu s-a însurat niciodată

Andreea Damian

Investitorii globali cer KFC, McDonald’s și Burger King să reducă emisiile de carbon

realitatea

În ce colțuri din lumea are succes Irina Rimes

Tabu Tabu

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

Andreea Damian

Cercetătorii “au tradus” discuțiile dintre lilieci. Sunt certăreți și se contrazic mult

realitatea

Scrie un comentariu