Tabu
PEOPLESlider

Cum arată și cine este Olga, femeia cu care a înlocuit-o CRBL pe fosta soție

Olga Guțanu, actuala iubită a lui CRBL, este un fotomodel de succes de renume internațional. Tânăra l-a ajutat pe artist să treacă peste despărțirea de fosta soție.

Olga Guțanu provine din Republica Moldova. În 2023 a absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, remarcându-se, în același timp, pe podiumuri prestigioase cu frumusețea ei naturală.

Tânăra născută în anul 2000 a defilat cu mândrie pe podiumul de la Milan Fashion Week în 2023 și pe cel de la Fashion Week Greece în 2022, consolidându-și statutul de fotomodel internațional. În perioada liceului și a facultății, Olga a participat la numeroase concursuri de miss și modelling, demonstrându-și abilitățile și ambiția de a deveni cea mai bună.

Imagine

În ciuda frumuseții și succesului Olgăi, cunoscuții lui CRBL nu cred în viitorul relației celor doi, mai ales din cauza diferenței considerabile de vârstă dintre ei. Cu toate acestea, artistul pare foarte fericit lângă mai tânăra lui parteneră, mai ales după divorțul de soția lui.

În vârstă de 45 de ani, CRBL a intrat în vizorul presei cu această nouă relație, mai ales după ce au fost văzuți în mai multe rânduri împreună în spațiul public, lucru ce a alimentat tot mai mult zvonurile privind o relație dintre ei.

CRBL, pe numele său real Eduard Andreianu, a anunțat recent că divorțează de Elena Viscu după un mariaj de 16 ani. Ei au împreună o fiică de 13 ani, Alessia. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Elliot Page, primul interviu după ce a recunoscut că e transsexual

Andreea Damian

Toto Cutugno are cancer. Mult așteptatul concert de la Sala Palatului a fost anulat!

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Andreea Damian

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Andreea Damian

Cum și-a sărbătorit Lili Sandu iubitul de ziua lui

Tabu Tabu

Ce rugăciune rostește Theo Rose pentru o naștere ușoară și binecuvântată

Andreea Damian

Scrie un comentariu