Home > Slider > Janet Jackson, discurs motivant împotriva violenței domestice la Gala Billboards 2018

Janet Jackson, discurs motivant împotriva violenței domestice la Gala Billboards 2018

Janet Jackson a vorbit despre mișcarea #MeToo și despre violența domestică după ce a câștigat un premiu Iconic la Gala Billboards 2018.

“Cred că trăim într-un moment minunat al istoriei, un moment în care în sfârșit, femeile au fost cât se poate de clare când au spus că nu se vor mai lăsa controlate, manipulate sau abuzate de către bărbați.” a spus Janet Jackson pe scenă.

Cântăreața al cărei album de început din 1986 – Control – se preocupa de teme feministe, a mai cântat în trecut despre abuzul domestic în cântece cum sunt și What About sau Lessons Learned. La 52 de ani, Janet Jackson este prima femeie de culoare care primește trofeul Icon. “Numele Jackson reprezintă geniu artistic și performanță de neegalat. Familia Jackson reprezintă regalitatea în muzică și este cea mai importantă familie a divertismentului. Janet este o activistă, este o filantroapă. Este o femeie puternică!” a spus Bruno Mars când artista se pregătea să urce pe scenă pentru a primi trofeul.

Înainte ei, au mai primit trofeul Icon: Prince, Stevie Wonder, Celine Dion, Cher, Neil Diamond și Jennifer Lopez.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. Janet Jackson este o artistă unică.

Stilul ei absolut captivant combină perfect muzica dance, pop și R&B. Iar albumul ”Rhythm Nation”, lansat în 1989, a fost unul excepțional. 5 melodii de pe album au intrat în top 5 în faimosul Billboard Hot 100 și este unicul album care a produs hit-uri în 3 ani diferiți (1989, 1990 și 1991). Janet este singura artistă din istoria Hot 100 care a avut 19 melodii consecutive în Top 10 în perioada 1989 – 2001.

Articole asemanatoare
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
femei
De ce femeile care rămân singure pentru perioade lungi de timp sunt cele mai fericite
Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani
Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

Comenteaza acest articol

Janet Jackson, discurs motivant împotriva violenței domestice la Gala Billboards 2018

by realitatea   1 min
0