Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Graviduța Gina Pistol, panică la supermarket

Gina Pistol  a trecut printr-o situaţie neplăcută, recent, când a mers la cumpărături. A povestit pe reţelele de socializare ce a păţit într-un centru comercial din Capitală.

În timp ce se plimba prin magazin, cineva i-a luat coșul în care pusese deja mai multe produse. Vedeta în vârstă de 40 de ani a fost extrem de supărată din cauza acestui incident, ba chiar a mărturisit că dacă ar fi găsit persoana care i-a luat coșul, „i-ar fi dat cu el în cap”.

Aveam coșul (iar când zic ‘coș’, mă refer la un cărucior din acela mare) cam pe jumătate plin și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de une nu-i! Nu mai era.

M-am uitat împreur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… nimic! Cineva, un amețit sau o amețită, mi l-a luat. După ce că eu obosesc dacă merg 50 de metri și gâfâi… ia-o acum de la început – du-te ia alt coș, adu-ți aminte ce ai pus mai devreme în coș, mai ia produsele o data…

Cred că dacă îl prindeam pe cel care mi-a luat coșul, cred că îl băteam cu coșul în cap! Mi se umflase o venă la gât de nervi. În drum spre casa de marcat am văzut și coșul meu. Pusese cine mi l-a luat în el o vază roz și apoi l-a abandonat pe drum.”, a povestit Gina Pistol într-un Instastory.

Gina Pistol va deveni mămică anul viitor, fiind însărcinată în al treilea trimestru. Vedeta va naște o fetiță, iar tatăl este Smiley.

ARTICOLE SIMILARE

Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

Andreea Damian

Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia

Tabu Tabu

Ce se întâmplă când te culci imediat după ce ai mâncat

Andreea Damian

Ce este important să știm despre noul coronavirus identificat în China

Andreea Damian

Schimbările climatice înrăutățesc alergiile de sezon

Andreea Damian

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu