Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Puya a pus muzica pe pauză și s-a apucat de afaceri

Pandemia de coronavirus a afactat serios industria muzicală, artiștii fiind nevoiți să-și anuleze spectacolele. Ca să aibă o sursă de venit, mulți s-au reinventat și au schimbat domeniul de activitate.

Unul dintre aceștia este Puya, băiatul rebel din Sălăjan. Dragoș Gărdescu, pe numele său adevărat, și-a lansat propria marcă de vin. Se numește Băiatu’ în iarbă și se găsește în 2 variante, atât rose, cât și alb. 

„Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjanului. După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?”, spune Puya.

Fanii trebuie să știe că o sticlă costă 39 de lei, iar pe etichetă apare Puya, într-o imagine rurală, cu pălărie de paie.

Încă de anul trecut, Puya, alături de soția Melinda și cele trei fiice ale lor, face naveta între casa de la țară, la marginea Bucureștiului, şi cartierul Sălăjan, unde stă de ani buni, potrivit click.ro. Însă între aceste mutări, Puya a mai lansat și un album, „Aventurile domnului Puya”, o piesă cu Andra și Guz, „Dorul”, un vlog, dar și un vin care-i poartă numele.

ARTICOLE SIMILARE

Alertă! Persoanele cu această grupă de sânge atrag căpușele

Andreea Damian

Cum influențează serialul „Bridgerton” de pe Netflix tendințele modei din primăvara anului 2021

Andreea Damian

Poluarea ridicată poate duce la pierderea vederii

Andreea Damian

Deliciul după-amiezii: secretele unui pui de somn perfect

Andreea Damian

Crud, dar adevarat – traficul de organe

realitatea

Adriana Trandafir, incident în piață după ce a avut coronavirus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu