Tabu
Image default
PEOPLESlider

Puya a pus muzica pe pauză și s-a apucat de afaceri

Pandemia de coronavirus a afactat serios industria muzicală, artiștii fiind nevoiți să-și anuleze spectacolele. Ca să aibă o sursă de venit, mulți s-au reinventat și au schimbat domeniul de activitate.

Unul dintre aceștia este Puya, băiatul rebel din Sălăjan. Dragoș Gărdescu, pe numele său adevărat, și-a lansat propria marcă de vin. Se numește Băiatu’ în iarbă și se găsește în 2 variante, atât rose, cât și alb. 

„Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjanului. După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?”, spune Puya.

Fanii trebuie să știe că o sticlă costă 39 de lei, iar pe etichetă apare Puya, într-o imagine rurală, cu pălărie de paie.

Încă de anul trecut, Puya, alături de soția Melinda și cele trei fiice ale lor, face naveta între casa de la țară, la marginea Bucureștiului, şi cartierul Sălăjan, unde stă de ani buni, potrivit click.ro. Însă între aceste mutări, Puya a mai lansat și un album, „Aventurile domnului Puya”, o piesă cu Andra și Guz, „Dorul”, un vlog, dar și un vin care-i poartă numele.

ARTICOLE SIMILARE

A murit actrița Angela Lansbury, din serialul „Verdict: Crimă!”

Andreea Damian

Alina Eremia și iubitul, imaginea sexy cu care au incendiat netul

Tabu Tabu

IT Bag: gențile care ne vor înveseli ținutele în acest sezon

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu Majda, după ce colegul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Patricia Arquette: “De ce nu ai voie să fii o femeie sexy la 50 de ani?”

realitatea

Mira Sorvino: „Am fost victima unui viol”

Andreea Damian

Scrie un comentariu