Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată Cristina Rus la 40 de ani. Fosta solistă Blondy s-a schimbat total

Cristina Rus a făcut furori în anii ’90, împreună cu Andreea Bănică. Cele două au format trupa Blondy, care era o prezență constantă în topurile muzicale din România.

După acea perioadă de glorie, Cristina a pornit pe un cu totul alt drum, spre deosebire de prietena și colega ei de scenă, care a continuat să facă muzică. Artista a preferat însă să iasă din lumina reflectoarelor, ca să se dedice familiei.

Andreea Bănică și Cristina Rus au făcut furori cu Trupa Blondy și piese precum ”Ai greșit”, ”Te-am iubit” sau ”Numele tău”. În ciuda succesului lor, Andreea și Cristina au ales drumuri diferite. Andreea Bănică s-a lansat în cariera solo, cu care se mândrește până în prezent. De asemenea, are o familie frumoasă alături de Lucian Mitrea și cei doi copilași, Sofia și Noah. Pe de altă parte, Cristina a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Cristina Rus a avut câteva apariții TV după destrămarea trupei și apoi a decis să se orienteze către viața de familie.

Viața i s-a schimbat radical

Cristina Rus s-a căsătorit în 2009 cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, iar un an mai târziu a devenit mamă. Între timp, a mai născut două fetițe, cea mai mică fiind adusă pe lume în ianuarie 2020. La 40 de ani, pe care îi împlinește pe 21 iunie, ea arată foarte bine. Totuși, este greu de recunoscut după ce a renunțat la superba podoabă capilară de pe vremuri. Părul ei blond și lung a fost înlocuit de o tunsoare scurtă, stil bob, care însă se potrivește mult mai bine stilului vestimentar mai conservator pe care l-a abordat în ultimii ani.

Cristina Rus, o prezență discretă

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu sunt căsătoriți din 2009 și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au împreună trei copii: Dragoş, născut în 2010, Cristina Maria, născută în februarie 2014. Mezina, tot o fetiță, a venit pe lume pe 19 ianuarie 2020.

Deși milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpretă a fost alături de el în cele mai grele momente. Soțul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital, și a stat câteva luni bune după gratii.

Potrivit revistelor de specialitate, Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat-Crişana, avea în 2014 o avere estimată la 90 de milioane de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu. Ivona face bani frumoși la Londra

Andreea Damian

Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan

Andreea Damian

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Reteta de toamna – Pumpkin Spice Latte

realitatea

Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip s-au separat: trec săptămâni fără să se vadă unul pe celălalt

Andreea Damian

Scrie un comentariu